delvan6 مدیر عضویت: 1400/07/17 تعداد پست: 6767 عنوان بچه ها کدوماتون رفتین خرید ۱۳ صفر | مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 22 پست من امروز خودم رفتم و به نیت خواسته هام خرید کردم امیدوارم حاجت روا بشم اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁 1401/06/19 | 14:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
delvan6 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/17 تعداد پست: 6767 من ی باریی خریدم خوش اندام و خوشگل شم بعد باربیه اضن چشم و دماغش مشخص نیست چون خیلی صورتش کوچ ... نمیشی😄چون فقط اندامش مد نظرته اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
narges_k عضویت: 1398/08/15 تعداد پست: 1881 نمیشی😄چون فقط اندامش مد نظرته نه خو گفتم خوشگلم بشم ولی راستش باربی های دیگ خیلیییی گرون بودن اینو ک مجسمه بود و کوچیک بود گرفتم اینم قیافش اینجوریهبرای رشد قد، متر گرفتم برا گواهینامه و ماشین، ی ماشین کوچووولو و ی انگشتر کروش ی اغوشه برا ازدواج خوب...🙃😂😂😂
delvan6 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/17 تعداد پست: 6767 نه خو گفتم خوشگلم بشم ولی راستش باربی های دیگ خیلیییی گرون بودن اینو ک مجسمه بود و کوچیک بود ... مبارک باشه عزیزم انشالله حاجت روا بشی اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
delvan6 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/17 تعداد پست: 6767 من یادم نبود خوب شد یادم انداختی با تایپکت متشکر خواهش میکنم اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
خندان_چهر عضویت: 1400/08/24 تعداد پست: 14078 جوراب پسرونه مثلا بخر برای شفای بیمار هم یه تکه پارچه سبز بگیر بعد پارچه سبز رو بایدتا کی نگهش داربم؟در آخر چیکارش کنبم؟
delvan6 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/17 تعداد پست: 6767 بعد پارچه سبز رو بایدتا کی نگهش داربم؟در آخر چیکارش کنبم؟ تا هر وقت حاجت گرفتین اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁