2777
2789
عنوان

روم نمیشه😓😓

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 41 پست
من نه اصلا ولی اون آره، وقتایی ام ک میبوستم بهش میگم چرا بوسم میکنی، میگه زنمی چرا اینطوری باهام حر ...

وای چراا

نباید دیگه ناراحت باشی نامحرم ک دوست پسرت نیست

فکر میکنم تو  یا خجالتی یا سردی

بهتره بزاری کنار این قضیه

برو باهاش امروز بیرون بهترین لباساتو بپوش  امروز تو دستشو تو ماشین بگیر 

وقتی دستشو بگیزی خودت کم کم روت باز تر میشه 

باهاش بخند بگو دوسش داری 

کم کم خودت دیگه نمیتونی جلو ابراز احساساتت بگیری و بوسش نکنی😁

من واسه بحثی که یه هفته دیگه یادم نمیاد،خودمو ناراحت نمیکنم😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب بهش بگو دست خودم نیست من تاحالا با هیچ پسری وارد رابطه نشدم و اولین باره و باعث شده کمی استرس بگ ...

اون سری من خاستم بپیچونم گف بیا بغلم، یهو منو بغل گرف بغض کردم فهمید گف نمیخاد میخای بری برو😔😔

اخه یه دفعه سخته اما سعی کن کم کم باهاش راحت والا شبیه دخترای این دوره زمونه نیستی نا امیدش نکن میان ...

میدونم

ولی من کلا از بجگی خجالتی بودم اونم از نوعِ شدیدش

الان سختمه😔😔

وای چراا نباید دیگه ناراحت باشی نامحرم ک دوست پسرت نیست فکر میکنم تو  یا خجالتی یا سردی بهتر ...

هردفعه میاد با اعصاب خوردی برمیگرده سرکار...

اون سری میگف پس دوسم نداری ک اینطوری میکنی ولی خب. دوسش دارم اما خجالت. میکشم

هنوز میخان بیان خاستگاری و اره سنتی

شما خودتو میگی؟ 

اخه از اسی پرسیدم

مشکل شما چیه عزیزم

قیافه من وقتی میبینم ۱۰ تا اعلان دارم باز میکنم و میبینم همش لایکه و کسی تگم نکرده :                      از چوپانی پرسیدند روزگار چگونه است؟ گفت: از روزگار چیزی نمیدانم اما پشم های گوسفندانم را که چیدم دیدم نیمی از آنها گرگ اند. :)           دیدی یه سریا اینجا الکی بت میپرن و پاچه میگیرن...با اینا کار نداشته باشین اینا عقده دارن و بهتون حسودی میکنن😉

گلم کتاب بخون خیلی تاثیر داره، تلقین کن ب خودت ک خجالتی نیسی و.. 

گاهی شما همونی باشید که از گوش دادن به بقیه خسته نمیشه،همونی که وقتی همه عصبانی هستن با آرامش لبخند میزنه،همونی که میگه دنیا که به آخر نرسیده رفیق درست میشه،همونی که تو اوج خستگیِ خودش دست کسی رو ول نمیکنه،همونی که بدی‌ها رو میبینه ولی خوبی‌ها رو یادآوری میکنه - سخته ولی قشنگه!☁️✨

با این کارت فقط اونو از خودت سردش می کنی .

اشکالی ندارد به بار که خجالتو بذاری کنار ، درست میشی .منم همینجوری بودم .اما به خاطر همسرم  خجالت و می ذارم کنار .تا الآنم که 3 ساله زنش هستم ،از بعضی چیزا خجالت می کشم ‌خودشم می دونه .اما باز درست میشم .

مردا از رقص خوششون میاد .آهنگ دانلود کن و تمرین کن و براش برقص .خجالت کم کم درست میشه .

اون سری من خاستم بپیچونم گف بیا بغلم، یهو منو بغل گرف بغض کردم فهمید گف نمیخاد میخای بری برو😔😔

طلاقت میده که این طوری 😂😂

نقشم بلد نیستی بازی کنی خوب باشه تو نبوسش بغلش نکن ولی اون کرد دیگع بغض نکن سر جدت 

لایک نکنید لطفا🗣    #اهدای عضو هدای زندگی🦋☘️                                
هردفعه میاد با اعصاب خوردی برمیگرده سرکار... اون سری میگف پس دوسم نداری ک اینطوری میکنی ولی خب. دوس ...

یه بار تو امروز از خجالتت دست بکش 

دستشو بگیری کلا خجالتت میریزه 

اصلا چشمات ببند ی بوسش کن 

کم‌گم روت باز میشه😂

من واسه بحثی که یه هفته دیگه یادم نمیاد،خودمو ناراحت نمیکنم😉
عزیزم شوهرته  نزار دل سرد بشه خجالتم نکش بنده خدا گناه داره اولشه خجالت میکشی ولی اون به خاطر ت ...

چجوری دربیام😔😔

میبینمشم آب میشم از خجالت خودشم متوجه میشه