2777
2789
عنوان

استاد هنر

246 بازدید | 17 پست

سلام خانم ها تازگی ها به رفتارهای استاد هنرم مشکوک شدم مثلاً همین چندروز پیش کلاس ما غایب زیاد داشت بعد گفت منتظر می مونیم بقیه بچه ها بیان من و استاد تنها که بودیم گفت تو برادر داری گفتم نه استاد گفت چه جالب منم خواهر ندارم تو مثل خواهر کوچیک ترمی اگر کمکی نیاز داشتی حرفی داشتی درد و دلی خواستی من هستم میتونی رو من حساب کنی ، منم گفتم ممنون شما لطف دارید تا اینکه گذشت و خلاصه ... چند شب پیش به من زنگ زد گفت کلاس نیم ساعت زودتر تشکیل میشه من رفتم و دیدم هیچکی هنوز نیومده به من گفت سردت که نیست منم گفتم نه ممنون ، گفت چون خیلی لاغر و نحیفی برای همین میگم منم خندیدم نمی‌دونم چرا فقط با من انقدر صمیمی و گرم و دوستانه است با بقیه همکلاسی هام اینجوری نیست به نظر شما این استادم منظور داره؟ متاهل هم هست تا اونجا که حدس میزنم حلقه دستشه.  

چن سالتونه

قیافه من وقتی میبینم ۱۰ تا اعلان دارم باز میکنم و میبینم همش لایکه و کسی تگم نکرده :                      از چوپانی پرسیدند روزگار چگونه است؟ گفت: از روزگار چیزی نمیدانم اما پشم های گوسفندانم را که چیدم دیدم نیمی از آنها گرگ اند. :)           دیدی یه سریا اینجا الکی بت میپرن و پاچه میگیرن...با اینا کار نداشته باشین اینا عقده دارن و بهتون حسودی میکنن😉

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ای بابا خودش زن داره متاهله

به زن داشتن نیس که ماهم دبیرستان یه استادی داشتیم برا کلاس کنکور که کلا نگاهش وحرف زدنش با یکی از دخترا باهمه فرق داش😑😑😑دختره هم هی خودشو برا اون لوس میکرد🤢

به زن داشتن نیس که ماهم دبیرستان یه استادی داشتیم برا کلاس کنکور که کلا نگاهش وحرف زدنش با یکی از دخ ...

باور کنید من خودم رو براش لوش نمیکنم خیلی معمولی باهاش رفتار میکنم ، چند روز پیش دست بندم از دستم افتاد گفت بیا دستبند رو برات ببندم خودش همش به من نزدیک میشه همش می‌خنده گرم میگیره من چیکار کنم ؟! 

متاهل باشه،چه ربطی به سو‌استفاده  داره، مگه گفتم‌که میخواد زنش بشی، منظورش چیز دیگس

من خیلی تعریفش رو شنیدم اصلا بهش نمیاد همچین آدمی باشه خیلی چشم پاکه هنوزم نمیتونم باور کنم 

اونوقت گذاشتی برات دستبند ببنده، پس یا خیلی ساده ای  یا ......

من چه میدونستم این منظور داره خب دستبند من از این قفلی ها باید یکی دیگه برات ببنده منم نمی‌تونستم بگم نه نبند خودم می‌بندم که ، خجالت میکشم 

من چه میدونستم این منظور داره خب دستبند من از این قفلی ها باید یکی دیگه برات ببنده منم نمی‌تونستم بگ ...

حالا مثلا اون‌روز میگفت اگه سردت هست،بیا بغلم تا گرم بشی،باید شما قبول میکردی؟