2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب نفسم لطفا پلیز بگو حس میکنی کجاییه ؟ ساکن کجاس احتمالا ؟( خیلی واسم مهمه 🥺 به دلایلی ،لطفا بگو خ ...

@qwertyuiopzahra ...

برام دعا کنید برگرده و باهم زندگی خوبی بسازیم ... هیچی بدون اون بهم نمیچسبه ... 💔امیدوارم همگیتون همیشه حاجت روا و خوشبخت باشین ... اگه از دست کسی کمکی برمیومد ، ممنون میشم کمکم کنه . دم همگی گرم🌸تاریخ تولدمم الکیه

حس میکنم اون چیزی که تو دلش هست رو نمیتونه به زبون بیاره

رفتی صفحه ۷ ولی منو جا انداختی😒

سوالم این بود که از ازدواج منم بگو عزیزم

نحوه اشنایی؟ شغلش؟ ویژگی هاش؟

اینم لطفا بگو حس واقعی خواستگارم بهم چیه؟ چرا امد جلو؟ دلیل رفتارش چیه؟

مرسی من اصلا اعتقادنداشتم به حس ششمی هاولی شماراست گفتین

⁦👌🏻⁩🤭😂🤣🤣🤣🤣

به خر الماس هم بدی یونجه میخواد بحث لیاقته 🤞🏻🖖🏻به ابن عباس فرمود : درباره چیزی که به تو مربوط نیست سخن مگو ، زیرا می ترسم به گناه دچار شوی ، درباره چیزی که مربوط به تو است نیز صحبت مکن ، مگر بدانی جای صحبت کردن است ، بسا از گویندگان که به حق سخن گفته اند ولی سرزنش شده اند. با دو کس بحث و جدال مکن ، شخص حلیم ، و شخص نادان . حلیم تو را عصبانی میکند و نادان اذیتت میکند ، در پشت سر برادر مومن خود همان چیزی بگو که دوست داری او پشت سر تو بگوید. چنان عمل کن همانند کسی که میداند از جرائمش بازخواستش میکنند و پاداش کارهای نیکش را میدهند.
@qwertyuiopzahra   ...

جانم ؟

بچه ها بخدا اعلان ها خیلی زیاده نمیتونم زود همش رو جواب بدم ۱۴ صفحه هست اعلان ها

به خر الماس هم بدی یونجه میخواد بحث لیاقته 🤞🏻🖖🏻به ابن عباس فرمود : درباره چیزی که به تو مربوط نیست سخن مگو ، زیرا می ترسم به گناه دچار شوی ، درباره چیزی که مربوط به تو است نیز صحبت مکن ، مگر بدانی جای صحبت کردن است ، بسا از گویندگان که به حق سخن گفته اند ولی سرزنش شده اند. با دو کس بحث و جدال مکن ، شخص حلیم ، و شخص نادان . حلیم تو را عصبانی میکند و نادان اذیتت میکند ، در پشت سر برادر مومن خود همان چیزی بگو که دوست داری او پشت سر تو بگوید. چنان عمل کن همانند کسی که میداند از جرائمش بازخواستش میکنند و پاداش کارهای نیکش را میدهند.
آشتی میکنید انشالله 

خونه رو جدا میکنه؟؟؟

تو روخدا بگو کی میاد واسه اشتی دلم یه ضره شده برا دخترم😔

برای سلامتی دخترم لطفا ۵ صلوات بفرستید 🙏 و واسش دعا کنید خوب بشه😔
حس میکنم اون چیزی که تو دلش هست رو نمیتونه به زبون بیاره

گلم میشه بگی چرا یک‌هفتس آن نشده؟کِی آنلاین میشه؟اتفاق بدی براش افتاده؟

کلا حست نسبت به این رابطه چیه؟ازدواج میکنیم؟

حسش بهم چیه؟(حرفاش واقعین؟)

ببخشید سوالهام زیاده😢😢😢

یه روزی همههه‌ی خستگی‌هات رو میفروشی و رویاهات رو باهاش میخری   دست از تلاش کردن برندار...تو فوق‌العاده‌ای