2777
2789
اره بخداامروزشوهرم تازه ۲ روزه رفته کربلا😭😭

😱🤯🤣

به خر الماس هم بدی یونجه میخواد بحث لیاقته 🤞🏻🖖🏻به ابن عباس فرمود : درباره چیزی که به تو مربوط نیست سخن مگو ، زیرا می ترسم به گناه دچار شوی ، درباره چیزی که مربوط به تو است نیز صحبت مکن ، مگر بدانی جای صحبت کردن است ، بسا از گویندگان که به حق سخن گفته اند ولی سرزنش شده اند. با دو کس بحث و جدال مکن ، شخص حلیم ، و شخص نادان . حلیم تو را عصبانی میکند و نادان اذیتت میکند ، در پشت سر برادر مومن خود همان چیزی بگو که دوست داری او پشت سر تو بگوید. چنان عمل کن همانند کسی که میداند از جرائمش بازخواستش میکنند و پاداش کارهای نیکش را میدهند.
عزیزم حس میکنم یه مرد چشم و ابرو مشکی هست ولی نمی‌دونم کجا آشنا میشید

خب نفسم لطفا پلیز بگو حس میکنی کجاییه ؟ ساکن کجاس احتمالا ؟( خیلی واسم مهمه 🥺 به دلایلی ،لطفا بگو خست چی میگه ... کجارو میگه ) خب چشم و ابرو مشکیه ، عایا خوشگل و جذاب هست چهرش؟😁خوشتیپه ؟ ورزشکاری هست ؟ تا اخر امسال اشنا میشیم ؟ ( عشقم میدونم یکم زیاد پرسیدم ، ولی خب بنا به دلایلی خیلی برام مهمه بدونم 🥺 پلیز بگو حست چی میگه ... 🥺)

برام دعا کنید برگرده و باهم زندگی خوبی بسازیم ... هیچی بدون اون بهم نمیچسبه ... 💔امیدوارم همگیتون همیشه حاجت روا و خوشبخت باشین ... اگه از دست کسی کمکی برمیومد ، ممنون میشم کمکم کنه . دم همگی گرم🌸تاریخ تولدمم الکیه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اینو نمیدونم عزیزم فقط حسم میگه یکی عاشقته

عزیزم جون عزیزت بهم بگو شوهرم میاد واسه اشتی یا ن اگه میاد دقیقا کی میاد

بهم بگو بهش بگم خونه رو جدا کن جدا میکنه یا ن😔😔😔

برای سلامتی دخترم لطفا ۵ صلوات بفرستید 🙏 و واسش دعا کنید خوب بشه😔
اول اسمش چیه

اسمش رو نمی‌دونم فقط می‌دونم یکی هست که عاشقته

به خر الماس هم بدی یونجه میخواد بحث لیاقته 🤞🏻🖖🏻به ابن عباس فرمود : درباره چیزی که به تو مربوط نیست سخن مگو ، زیرا می ترسم به گناه دچار شوی ، درباره چیزی که مربوط به تو است نیز صحبت مکن ، مگر بدانی جای صحبت کردن است ، بسا از گویندگان که به حق سخن گفته اند ولی سرزنش شده اند. با دو کس بحث و جدال مکن ، شخص حلیم ، و شخص نادان . حلیم تو را عصبانی میکند و نادان اذیتت میکند ، در پشت سر برادر مومن خود همان چیزی بگو که دوست داری او پشت سر تو بگوید. چنان عمل کن همانند کسی که میداند از جرائمش بازخواستش میکنند و پاداش کارهای نیکش را میدهند.
عزیزم جون عزیزت بهم بگو شوهرم میاد واسه اشتی یا ن اگه میاد دقیقا کی میاد بهم بگو بهش بگم خونه رو ...

آشتی میکنید انشالله 

اسمش رو نمی‌دونم فقط می‌دونم یکی هست که عاشقته

منو نگفتی ها🥴🥴

از  ازدواج منم بگو عزیزم

نحوه اشنایی؟ شغلش؟ ویژگی هاش؟

اینم لطفا بگو حس واقعی خواستگارم بهم چیه؟ چرا امد جلو؟ دلیل رفتارش چیه؟