2777
2789
عنوان

چند ماه دیگه...🧸💚

289 بازدید | 23 پست

چن ماه دیگه کنکوره

من نمیدونم چرا ی مدته الکی دلم‌ میگیره

همه نزدیکای کنکور اینطور میشن؟

میشه یکم انگیره بدین و دلداری💚🧸

مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***

حالا واقعا دی کنکورع؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره من شبا خواب کنکورهم میدیدم تازع😂

نه مستی نشان کفر است،نه جانماز نشان دینداری!..💛🌻 🚫درخواست دوستی نمیپذیرم.💛🌻 خدایا اگه دنیات اینه، شرمنده من نمیخوامش💔                                              
من موقع کنکور به خواهرمم گیر میدادم با نامزدش میرفت بیرون میگفتم اون میره بیرون من حوصله م سر میره ن ...

اوو منم هنینطور حساس شدم😐💔

اینکه  رشته ای ک میخوایو قبول شی رو هیشکی نمیدونه ولی میدونم ی خاطره خوب میشه برات اینو مطمئنم:)))

میگویند ب عقایدم احترام بذار! میگویم تو حتی نمی‌دانی عقایدت چیست!مختلف الاضلاعی ک هر زاویه اش ب چندسو است!___آفتاب پرستی ک در شب ماه را میپرستد___ حاصل عشق مترسک ب کلاغ مرگ یک مزرعه است...  
آره فک کنم 29 دی باشه😶

من ک خیلی تو لاک تنهایی خودم رفتم انگار دوسال پشت کنکور بودن شخصیتمو ساخت 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
اینکه  رشته ای ک میخوایو قبول شی رو هیشکی نمیدونه ولی میدونم ی خاطره خوب میشه برات اینو مطمئنم: ...

درسته حس اون لحظه خیلی شیرینه🧡🔥

مرسی💚

درسته حس اون لحظه خیلی شیرینه🧡🔥 مرسی💚

🤎🦋

میگویند ب عقایدم احترام بذار! میگویم تو حتی نمی‌دانی عقایدت چیست!مختلف الاضلاعی ک هر زاویه اش ب چندسو است!___آفتاب پرستی ک در شب ماه را میپرستد___ حاصل عشق مترسک ب کلاغ مرگ یک مزرعه است...  
اوو شبام در حال تمرین بودی😂😂💚 موفق شدی؟

نه باا زیادم نمیخوندم ولی مث چی استرسشو داشتم😂😐

به هدفم نرسیدم ولی الان توی رشته ای ک خوندم تقریبا موفقم🙃

نه مستی نشان کفر است،نه جانماز نشان دینداری!..💛🌻 🚫درخواست دوستی نمیپذیرم.💛🌻 خدایا اگه دنیات اینه، شرمنده من نمیخوامش💔                                              
من ک خیلی تو لاک تنهایی خودم رفتم انگار دوسال پشت کنکور بودن شخصیتمو ساخت 

پشت کنکوری هستی؟چه رشته ای

نه باا زیادم نمیخوندم ولی مث چی استرسشو داشتم😂😐 به هدفم نرسیدم ولی الان توی رشته ای ک خوندم تقریب ...

موفق باشی💚🎐