2777
2789
عنوان

با همسرم قهرم بعد زنگ زده بود میگفت

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 27 پست
واسش ببر محلش نزار زیادی نازنکن ابجی اون مردهست بالاخره خستس اگ میتونی برو واسش ببرهیچوقت وقتی قهری ...

دیه الان نمیتونم ساعت ۱ زنگ زده بود 

آخه اگه من آشتی کنم این مشکل که داریم حل نمیشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا ببر براش ولی تو بگو چای نمی خوری و می خوای برگردی بعد ببین شرایط چطور پیش میره

خب گفته باشه ساعت یک الان ببر طوری نیست

بگو متاسفانه نتونستم نیارم

همین

یه چیزایی که کوچیکه ولی حال خوب داره خرابش نکنین با کنسل کردنش

اونم یجور منت کشی بوده دیگه چرا نبردی حالا احتمالا دیگه اونم محلت نمیزاره

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

خوب الان ببر.فوقش بریز تو یه لبوان ببر بده بهش و خودت برگرد.منم گاهی زنعموم یه لبوان چایی میبزد میداد عموم چوم خونشون طبقه بالای مغازش بود فقط درب خونشون توی خود کوچه بود.باز کنارشم محل کار بابامه مام گاهی نهارشو میبردیم اونجا میخورد. جتی یبار یکی‌از مراجعه کننده هاش انقدر پررو بود خودشو زده بود له غش وضعف مامانم نون پنیر خیار داد داداشم برد زنه تا پوست خیارام خورده بود پررو😒😒دیگه عقلش کشیده بود کاردو بشقابش خوردنی نیست وگرنه اونم میلمبوند

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
دیه الان نمیتونم ساعت ۱ زنگ زده بود  آخه اگه من آشتی کنم این مشکل که داریم حل نمیشه

چرا؟

حتما مگه باقهر درست میشه

اتفاقا با قهر بدتر شوهرت لج میکنه

باید بری باهاش صحبت کنی

چایی و ببر بگو ولی شب باید باهم صحبت کنیم بعدم برگرد خونه

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
واسش ببر محلش نزار زیادی نازنکن ابجی اون مردهست بالاخره خستس اگ میتونی برو واسش ببرهیچوقت وقتی قهری ...

اره بنظر منم ببره

چون بلاخره مرده غرورش گذاشته کنار پا پیش گذاشته

اگه بیشتر نازکنه ممکنه دفعه دیگه نیاد برا اشتی

این چیزیه ک من از شوهرم برداشت کردم 

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم.