2777
2789
2790
2778
خب قلب از کجا بگیرم😑😑 کجاها دارن؟

ازگالری که چیزای فانتزی دارن ازونجا بگیر

همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادش تو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین  و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خب قلب از کجا بگیرم😑😑 کجاها دارن؟

قلب پارچه ای پلاستیکی از همین بند کلیدا

کاربری دست دو نفره... یه دختر مجرد شاد، با یه خانوم متاهل... خدایا تورا کجا گم کرده ام؟شبیه کودکی که در بازار دست مادرش را رها میکند تا عروسک هارا بنگرد، اما وقتی فهمید مادرش را گم کرده،دیگر تماشای عروسک ها هم برایش لذتی ندارد....خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که کتفم از جا دراد..عاشق اهنگای شادمهرم😌عاشق طبیعت و گل و گیاهم😁حامی حیوانات😍عاشق بارون و پاییز💫خدایا خیلی دوست دارم😘امیدوارم هر کسی این امضا رو میخونه به اون خوشحالی که الان نیاز داره برسه🌺نه که دوستت نداشته باشم...نه!     فقط میترسم ازت..پیچیده ای!    همونقدر که نداشتنت سخته...داشتنتم سخته!همونقدر که بلدی منو بخوندونی... بلدی اشکم رو در بیاری!   همونقدر که مهربونی...همونقدرم بی تفاوتی!     میدونی آدم نمیتونه کنارت اروم بگیره همون قدر که بلدی امن باشی و اروم ، ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره:)
ازگالری که چیزای فانتزی دارن ازونجا بگیر

والا رفتم نگاه کردم قلب ندیدم😐😑

یا چیزای خیلی گرون داشت که یه قسمتش قلب بود مثلا

مثلا یه عروسک خرس کوچولو که یه قلب رو بغل کرده

نمیخوام زیاد هزینه کنم😑😶

خدایا شکرت که قبل از تولدم به آرزوم رسیدم😍🥰
والا رفتم نگاه کردم قلب ندیدم😐😑 یا چیزای خیلی گرون داشت که یه قسمتش قلب بود مثلا مثلا یه عروسک خ ...

من نمیدونم چراکسایی که اعتقادندارن میان مسخره میکنن.خب اگه خدابخوادمیشه

والا رفتم نگاه کردم قلب ندیدم😐😑 یا چیزای خیلی گرون داشت که یه قسمتش قلب بود مثلا مثلا یه عروسک خ ...

😂اره گروننن نمیدونم چیز دیگه به عقلم نمیرسه

همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادش تو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین  و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘
من نمیدونم چراکسایی که اعتقادندارن میان مسخره میکنن.خب اگه خدابخوادمیشه

والا

مگه کسی مجبورشون کرده بیان تو این تاپیکا

خدایا شکرت که قبل از تولدم به آرزوم رسیدم😍🥰
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز