2777
2789
عنوان

بچها یه چیز عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه دخترم اصلا اینجوری نیست که از روی تخیلات حرف بزنه .

میدونم گفتم ترسمون کمتر شه 

خدایی سکته کردم .

منم پدربزرگ و مادربزرگم فوت کرده بودن اصلا نمیتونستم بخوابم همش میترسیدم . میترسیدم بیان پیشم .چون میگن اموات اول فوتشون‌ به هر شکلی میان سر میزنن به خونه شون 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   

بچه ها بخاطر روح پاکشون قدرت اینو دارن که چیزای ماورایی ببینن

داداش من بچه بود شب موقع خواب برگشت گفت من برم اتاق بیام

رفت و طول کشید برگشتنش

من رفتم ببینم کجا موند؟

رفتم دیدم پتوی خودشو داره میذاره تو کمد دیواری و میگه بیا اینو بگیر میخواییم بخوابیم سردت میشه 😐

یا یه بار تازه تلویزیون خریده بودیم چراغ تلویزیون رو دید گفت عه این چراغ عین چراغیه که تو هواپیما بود 😐

درحالی که تا الان که ۱۹ سالشه هواپیما سوار نشده

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
میدونم گفتم ترسمون کمتر شه  خدایی سکته کردم . منم پدربزرگ و مادربزرگم فوت کرده بودن اصلا نمیت ...

اره .ولی خیلی خیلی عجیب بود .بلند گفت اونجا یهویی .خیلی عجیبه واسم....بعد من فک میکردم نوزادا بچه های کوچیک میتونن ببین نه دخترم که دیگه پنج سالشه و امسال پیش دبستانی میره

دختر منم وقتی یک ساله ونیمش بود پدرشوهرم فوت کرد چندروز بعد فوتش خونشون بودیم دخترم گوشه ی  اتا ...

عزیزم .دختر من بزرگه دیگه و درک و شعور داره .عجیب بود که دیده .با جزئیات بهم گفت

منم پارسال بردم بچه هام رو ولی اصلا چیزی ندیدن و چیزی نگفتن .

چرا بعضی‌ها میبینن و بعضی دیگه نه 

خودم همش مادر بزرگم به خوابم میومد و اصلا حرف نمیزد .فقط با‌نگاه بهم از اتفاقاتی که برام میوفته خبر میداد .مثلا خوشحال بود برام خوب بود .ناراحت بود برام بد بود ولی دیگه اونم نمیاد به خوابم .

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم