2821
2789
عنوان

چیکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 34 پست
بخداپری شب انقد زد توسروصورتم ازترس بچه هاصدام درنیومد 

خدالعنتش کنه به بابات بگو ببخشید تاپدرومادرت زنده هستندتکلیفتوروشن کن توروخدا نزاراینکاراروکنه حداقل بخاطربچهات ایناتوروحیه بچه اثرمیذاره به بابات بگو چون تاحالانگفتی اینجوریه پرو شده فک میکنه صاحاب نداری اعاصبم خوردشد غصه خودم یادم رفت

💔🖤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خدالعنتش کنه به بابات بگو ببخشید تاپدرومادرت زنده هستندتکلیفتوروشن کن توروخدا نزاراینکاراروکنه حداقل ...

من همش میگم بچه هاموچطوری ول کنم انقدبه کسی نگفتم خودش همش میگه بی خانواده 

من همش میگم بچه هاموچطوری ول کنم انقدبه کسی نگفتم خودش همش میگه بی خانواده 

بچهاتو ول نکن ادبش کن یه ذره تو تنگ نا باشه ادب بشه طلاق رو بزار مرجله اخر نکات مثبت نداره توزندگی؟؟؟مثلا همش اینجوریه یا بعضی وقتا؟ ببین اگه به مرحله اخررسیدی وقتی زدتت جاش اگه موند برو پزشکی قانونی همون موقع شکایت کن پدرشودرمیارند بخدا بچهاتم واسه خودت برداربگوصلاحیت نداره اگ میبینی نمیتونی واقعاباهاش باشی ولی خودت یه کاری کن واسه خودت پس فردابچهاتونزنه خدای نکرده

💔🖤
بچهاتو ول نکن ادبش کن یه ذره تو تنگ نا باشه ادب بشه طلاق رو بزار مرجله اخر نکات مثبت نداره توزندگی؟؟ ...

به بچه هامم اهمیت نمیده توبگویه ساعت وقت میذاره واسشون