از اغواگری هرچی بلدین بریزین وسط (خواهشا با حفظ حرمت سایت و بدون الفاظ ممنوعه و زشت)🙊 شاید یکی مثل من نیاز مبرم داشته باشه به یادگرفتن و نامزدباشه حالا چه( ایده جهت دونفره ها🙈🥺 لحن و کلام حتی نوع ادکلن و استفاده از بعضی ایده ها؛ لطفا خشن و دارک نگید مثل نقاب و دستبند و ....😠 ) و چه مدل رفتارا و پیش اوردن چیزای رمانتیک اونایی که میدونن بگن بی تجربه ها چیکار کنن و چیکار نکنن
تو مگو همه به جنگند و ز صلح من چه آید تو یکی نه ای هزاری تو چراغ خود برافروز تو مرکز جهان خودت باش💜
اگه مشکلات زندگی سنگه من سنگ شکنم🎭📍🗝️. یه خانوم معلم خاص❤️ یه خانواده شاد ❤️که به همه خواسته هاشون رسیدن💪. 𝗮𝗹𝘄𝗮𝘆𝘀 𝘀𝗺𝗶𝗹𝗲 𝗹𝗮𝘂𝗴𝗵𝘁𝗲𝗿 𝗲𝗺𝗯𝗮𝗿𝗿𝗮𝘀𝘀𝗲𝘀 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗲𝗻𝗲𝗺𝗶𝗲𝘀 همیشه بخند:) این دشمناتو گیج میکنه🎭
میشه نفری یدونه صلوات محمدی برای تو دلیم بفرستین توروخدا بعد کلی اقدام و چهارسال منتظرموندن خداهدیه دادش.....توروخدا سوال حقوقی نپرسین من سردرنمیارم اسم کاربری لعنتیم عوض بشو نیس 🤧😫
منی که قیافمو همین الان اینطوری کردم یهو به خودم اومدم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
میشه نفری یدونه صلوات محمدی برای تو دلیم بفرستین توروخدا بعد کلی اقدام و چهارسال منتظرموندن خداهدیه دادش.....توروخدا سوال حقوقی نپرسین من سردرنمیارم اسم کاربری لعنتیم عوض بشو نیس 🤧😫
رگ گردن مردا خیل حساسن بعد بانوک انگشت ها از گردن تا وسط سینه اروم اروم سر بده پایین دسااو و نگای عم ...
اگ بهم بگه چرا مثل گاو نگام میکنی چی