2777
2789

از اغواگری هرچی بلدین بریزین وسط (خواهشا با حفظ حرمت سایت و بدون الفاظ ممنوعه و زشت)🙊 شاید یکی مثل من نیاز مبرم داشته باشه به یادگرفتن و نامزدباشه حالا چه( ایده جهت دونفره ها🙈🥺 لحن و کلام حتی نوع ادکلن و استفاده از بعضی ایده ها؛ لطفا خشن و دارک نگید مثل نقاب و دستبند و ....😠 ) و چه مدل رفتارا و پیش اوردن چیزای رمانتیک اونایی که میدونن بگن بی تجربه ها چیکار کنن و چیکار نکنن

تو مگو همه به جنگند و ز صلح من چه آید تو یکی نه ای هزاری تو چراغ خود برافروز تو مرکز جهان خودت باش💜

ازدواج نکنید راااحت

اگه مشکلات زندگی سنگه من سنگ شکنم🎭📍🗝️.   یه خانوم معلم خاص❤️ یه خانواده شاد ❤️که به همه خواسته هاشون رسیدن💪.                              𝗮𝗹𝘄𝗮𝘆𝘀 𝘀𝗺𝗶𝗹𝗲 𝗹𝗮𝘂𝗴𝗵𝘁𝗲𝗿 𝗲𝗺𝗯𝗮𝗿𝗿𝗮𝘀𝘀𝗲𝘀 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗲𝗻𝗲𝗺𝗶𝗲𝘀 همیشه بخند:) این دشمناتو گیج میکنه🎭

لبولوچه غنچه مژه هارو تن تن تکون بدین بازو بسته کنید ابرو بالا بندازین خیلی جوابه 

میشه نفری یدونه صلوات محمدی برای تو دلیم بفرستین توروخدا بعد کلی اقدام و چهارسال منتظرموندن خداهدیه دادش.....توروخدا سوال حقوقی نپرسین من سردرنمیارم اسم کاربری لعنتیم عوض بشو نیس 🤧😫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لبولوچه غنچه مژه هارو تن تن تکون بدین بازو بسته کنید ابرو بالا بندازین خیلی جوابه 

میترسم از شدت نابلدی اینکارو بکنم شبیه احمقا بشم😂😂😂

تو مگو همه به جنگند و ز صلح من چه آید تو یکی نه ای هزاری تو چراغ خود برافروز تو مرکز جهان خودت باش💜
چکیده مطالبی که یاد گرفتی رو ب منم بگو  منم بلد نیستم 🤣🤣

من که هیچییی واقعا خودشم یکی دوبار گفته عاشق ساده بودنت شدم از اول😢 حس بد گرفتم

منی که قیافمو همین الان اینطوری کردم یهو به خودم اومدم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

میشه نفری یدونه صلوات محمدی برای تو دلیم بفرستین توروخدا بعد کلی اقدام و چهارسال منتظرموندن خداهدیه دادش.....توروخدا سوال حقوقی نپرسین من سردرنمیارم اسم کاربری لعنتیم عوض بشو نیس 🤧😫
رگ گردن مردا خیل حساسن بعد بانوک انگشت ها از گردن تا وسط سینه اروم اروم سر بده پایین دسااو و نگای عم ...

این خوب بود😁

من که هیچییی واقعا خودشم یکی دوبار گفته عاشق ساده بودنت شدم از اول😢 حس بد گرفتم

خوب مهم اینه عاشقته

دیگه چی میخای

شاید لوندی کنی زیاد چندشش شه بره ها

زمان بده ب رابطتتون یواش یواش میفهمی چی دوست داره

رگ گردن مردا خیل حساسن بعد بانوک انگشت ها از گردن تا وسط سینه اروم اروم سر بده پایین دسااو و نگای عم ...

اگ بهم بگه چرا مثل گاو نگام میکنی چی