2789
عنوان

😑متاسفم

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 68 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرق اکس بادوست پسر چیه؟

اکس یعنی قبلا دوست پسر بوده ولی الان دیگه نیست.بعضیا وقتی با دوست پسرشون کات میکنن باهاش دوست عادی میمونن

دوست پسر هم همون رل  البته اینو بگم که من هیچکدومو نداشتما😂

اکس یعنی قبلا دوست پسر بوده ولی الان دیگه نیست.بعضیا وقتی با دوست پسرشون کات میکنن باهاش دوست عادی م ...

والا چهار پنج سال پیش که واسه ما اکس و اینانبوده رل بود چه حرفاا دوست پسرقبلیمونم‌میشد داداشی🤣🤣🤣

💔🖤
خوب به نظرم راست گفته  خوب چه نسبتی با شما داره ؟؟! زنشی خواهرشی مادرشی عمه شی خاله شی دختر خ ...

تو الان به دوستت بگی ۱۰۰ هزار داری بهم بدی اینو بهت بگه چیکار میکنی🤌🏻

خوب به نظرم راست گفته  خوب چه نسبتی با شما داره ؟؟! زنشی خواهرشی مادرشی عمه شی خاله شی دختر خ ...

عزیزم اون موقع نیازاش میاد سراغم نمیدونم دوست دادم اینا موقع این ک شد گف ن  م ب شوخی گفتم اون حداقل میگف باشه چیزی ازشکم نمشد ۱٠٠ تومن پولی نی

فرق اکس بادوست پسر چیه؟

😂😂😂😂😂😂😂تازه فارغ از اونا بعضیا داداشی هم دارن😂😂😂یعنی دوست پسر و اکس جدا داداشی هم جدا😂😂😂😂😂😂نتونستم اخری رو ریپلای کنم اینو ریپلای کردم