برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم
آشنای عزیز تو رو به حضرت زهرا (س)اکانتم رو چکنکن من از غم هایی به اینجا پناه اوردم که تو ازشون خبر نداری😭بذار راحت باشم😭 بمیرم برای دلِ هزار تیکه ام 💔
یه خردادی مهربون ریزه میزه که با کسی کاری ندارم سرم تو کار خودمه 😁همه از بیرون فک میکنن خیلی آرومم اما از درون یه آتیش پاره ای هستم که فقط اینو نامزدم درک میکنه با بلاها و چالشایی که باهاش رفتم🤣🤣🤣شیطونی تو خون منه😁سعی نکن یه حرفو دوبار به من تکرار کنی چون من لجم میگیره اتفاقا به حرفت گوش نمیدم😝یه کنکوریه انسانی هم هستم 😇
من اول تو بارداری گفتم آرین یهو گفتم آراد هفته اخر ک کیسه ایم بترکه
بعد ۱۸روزه شناسنلنه گرفتین آراد از روزی ک شناسنانه گرفتیم پشیمون شدم و غصه میخورم چزا آرین نذاشتم وناراحتم
برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم
اگ هم پشیمونی ک یا عوضش کن همین الان یا دو اسمی کن، آرین صداش کن
برای بار سوم اومدمپیشکسوتمدوتا قبلی هارو خودم ترکوندم، ب دلیل دهن لقیم، هی اسم و فامیلم رو گفتم تو تاپیکا و چندبارم عکسم رو گذاشتم، دیگه قول دادم ب خودم ک حرفی نزنم راجع به خودم
اصلا درگیرش نباش، هرکیم گفت بگو بهتر از آرین پیدا کردم😊 بعدی رو بزار آرین🥰
برای بار سوم اومدمپیشکسوتمدوتا قبلی هارو خودم ترکوندم، ب دلیل دهن لقیم، هی اسم و فامیلم رو گفتم تو تاپیکا و چندبارم عکسم رو گذاشتم، دیگه قول دادم ب خودم ک حرفی نزنم راجع به خودم