2777
2789

یه جا کار میکنم همه خانوم هستیم یه آقا بعضی روزا میاد کار میکنه فامیله صاحب کاره مونه

این اقا ظهرا میرفت ناهار میخورد موقع برگشت دوتا دلستر میخرید منم بهش گفت آقای فلانی نیار گفت نه این‌چه حرفیه من عادت دارم میرم خونه یا جایی چیزی میبرم حالا خواستم پیتزا بخرم واستون ولی گفتم ناهار خوردین این قضیه چند روز پیش بود

حالا یه دختره فقط واسه پدرومادرش متاسفم که نتونستن تربیتش کنن ناهار نیاورده میگه منتظرم فلانی بره پیتزا بخره نه فقط این چندتا دیگشونم منتظرن

اینم بگم دختره خیره سرش داره فکق لیسانس میگیره پره دستاشم طلاس

میشه یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرستید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره خیلی دختر ها و زن ها آبروی ماها رو میبرن .و‌بلانسبت خوباش

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 
اره واقعا

تربیت نادرست و عقده های درونی و فرهنگ نادرست دارن اونا 

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 
چه ربطی داره حالا اگه طرف زن هم بود باز اینا اینجوری میکردن بخاطر اینکه ایرانیا کلا مال مفت دوس دا ...

چی چه ربطی داره

من میگم دختراتونو درست تربیت کنید

و قضیه ی الان در مورد اقاس میشه بگم خانوم 

میشه یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرستید

این دوستان جوری بزرگ شدن که برای شان و شخصیت خودشون ارزشی قائل نیستن و حس میکنن زرنگن و به اصطلاح کندن از بقیه افتخار محسوب میشه؛ مطمئن باشید پدرو مادرشون هم همچین شخصیتی دارن

بچه ها نیاز به کاری ندارن شما هر جور باشین ؛اونا هم همین میشن