2777
2789
عنوان

پولدار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو باشی همه اطرافیات بهترین زندگی رو داشته باشن و تو نتونی پوشک برا بچت بخری سختت نمیشه. ما و اونا ...

منم این دوران سخت رو گذروندم 

منم چندسال پیش اندازه پول یه خونه مال از دست دادم و ...

منم اطرافیانم برام قیافه گرفتن و پز دادن حتی اونی که وضع مالیش بد بوده اما اصلا برام مهم نبود 

تلاش کردیم و زحمتمون رو بیشتر کردیم و... الان خداروشکر راضیم 

منم بی تابم دیشب تا صبح اشک ریختم

عزیزم

صبر کن. این امتحان خیلی سخته

منم اشک میریختم همش

همه درها یکهو بسته شده بود

خیلی صبوری کن . فقط بدون خدا میبینه و حواسش هست. باید این امتحان رو بگذرونی. هیچ سختی پایدار نیست. همه میگذره ولی شمایی که بزرگ و قوی میشی

سلام.

با اجازه استارتر

اگر امکانش هست پیجم رو که در امضام هست فالوم کنید.

پیج مشاوره ی تحصیلی دارم.

میخوام از این راه دیده بشم دوستان.🙏🏻🙏🏻

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.
منم این دوران سخت رو گذروندم  منم چندسال پیش اندازه پول یه خونه مال از دست دادم و ... منم اطر ...

وای ببین ما تو این شرایط سخت بودیم

بعد مادرشوهرم میگفت شوهرت ساده س. اون پسرم زرنگه بلده خوبه. ما هم پولمونو بردن . کارشوهرم به هم خورد سر همون قضیه

الان یه خونه رو همون پسرش به فنا داد. فروخت. ۵۰۰ میلیون گفت من زرنگم و بلدم. یهو همون خونه شد ۱/۵۰۰

وامشم هنوز دارن میدن. میسوزن همشون. آه میکشن

اره بابا پیارسال ماهی ۲۰ تومن در آمدر داشتیم تو یک ماه یهک ۵۰ ضرر کرد رفت تو یه کار دیگه اونم ضرر شد ...

عریزم توبرنامه دیوار بگردین حتی ویزیتور هم بشه درآمدش بیشتره

ﺩﻧﯿﺎﯼ ﻣﻦ ﻫﻤﻪ ﺟﺎﯾﺶ ﺑﺎﺭﺍﻧﯽ ﺳﺖﻫﺮ ﭼﻪ ﮐﻤﺘﺮ ﺑﺪﺍﻧﯽ ﮐﻤﺘﺮ ﺧﯿﺲ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﺷﺪ..!  
سلام. با اجازه استارتر اگر امکانش هست پیجم رو که در امضام هست فالوم کنید. پیج مشاوره ی تحصیلی دار ...

میتونی به سوال تاپیک قبلی من جواب بدی یکی از اشناها نزدیکم الان شرایطش اینه

میتونی به سوال تاپیک قبلی من جواب بدی یکی از اشناها نزدیکم الان شرایطش اینه

بله پاسخ دادم.🙏🏻🌱

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.
وای ببین ما تو این شرایط سخت بودیم بعد مادرشوهرم میگفت شوهرت ساده س. اون پسرم زرنگه بلده خوبه. ما ه ...

بعضی وقتا ادما با یه حرف دل ادمو چنان میسوزونن که بعدها همون حرفشون سرخودشون بیاد نمیفهمن از کجا خوردن

من که همیشه میگم هرچی خدابهمون بده برکتش هرچیم ازم بگیره یه حکمتی تو کارش بوده به ف!ل نیک میگیرم