2777
2789
بابای من پولتی میلیاردره ولی چون پسر پرسته من این امکانات ندارم ولی داداش هام دارن

یعنی شما مستاجری؟! یا درآمد نداری؟! یا تفریح و مسافرت نمیری راحت؟! 

ببین واسه من ماهی صد هزار تومن پول بیاد خیلی خوشحال میشم و نمیتونم خرج کنم چون میگم جمعش کنم تا یه خونه ای ،ماشینی ، یا چیزی که دوست دارم بخرم. 

ایا پولدار ها هم اینجوری زندگی میکنند یا ۱۰۰ هزار ماهانه به دستشون برسه سریع خرجش میکنن؟!

🌺✍🏻گاهی هیچ کس نمیداند در کجای دلت چه دردی نهفته است تو خود میدانی وخدایت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضیا دیدم یه ایده دارن یهو با همون پولدار میشن  مثلا یه نفر دیدم نجار بود تو کارگاهش همینجوری ...

وای چه جالب. چجوری میشه اینجوری میشه؟!

یعنی از بچگی تو ذهنتون چی بود ؟! (منظورم همون پولدارها هستن)  از بچگی فکر میکنن به پول و ثروت ...

آخه یعنی چی برا هر کس فرق می‌کنه برا همه که یه نسخه نمی‌پیچن. غیر از اینکه به نظر من اکثرا به شانس بستگی داره. بعد به تلاش

یعنی شما مستاجری؟! یا درآمد نداری؟! یا تفریح و مسافرت نمیری راحت؟!  ببین واسه من ماهی صد هزار ...

ن چون حداقل میدونن بعد فوت پدر مادر یا هر چیزی حداقل ی ماشین با ی خونه گیرشون میاد از پول والدین خیالشون راحته برا اینده.... ن من جمع میکنم میرم مسافرت

ولی اینم ک پیگی خونه ماشبن فلان دقیقا باب میلم اینجوری نیس ک اینجوری باشه

آخه یعنی چی برا هر کس فرق می‌کنه برا همه که یه نسخه نمی‌پیچن. غیر از اینکه به نظر من اکثرا به شانس ب ...

یعنی پولدارها مشخص شده هستن از بچگی؟! 

یعنی سوالم این هست که از بچگی پول جمع میکردم ولی همچنان مستاجریم و ماشین دلخواه بچگیم ندارم. 

البته اطرافیان شوهرم باعث شدن پولمون رو از دست بدیم. 

خونه داشتیم طلا داشتیم همش پولمون رو خوردن . میگم یعنی قرار نبوده ما پولدار باشیم یا حداقل خونه و ماشین و مسافرت معمولی داشته باشیم؟!

یعنی پولدارها مشخص شده هستن از بچگی؟!  یعنی سوالم این هست که از بچگی پول جمع میکردم ولی همچنان ...

اینو فقط خدا می‌دونه. ضمن اینکه خیلیا تو سن بالاتر پولدار میشن. چیزی نیست که بگیم تا فلان سن پرونده هر کی قرار بوده پولدار باشه بسته شده

ن چون حداقل میدونن بعد فوت پدر مادر یا هر چیزی حداقل ی ماشین با ی خونه گیرشون میاد از پول والدین خیا ...

ممنون. 

نه من منظورم پولداری بدون ارث و میراثه. یعنی بدون اون یه نفر چجوری رو پای خودش وای میسته پولدار بشه!

دوست دارم ذهن و ایده و روش زندگی پولدار ها رو بدونم منظورم پول زیاد نیست ها همون که خونه و ماشین و مسافرت و زندگی نرمال باشه کافیه فعلا واسه شرایط من

یعنی شما مستاجری؟! یا درآمد نداری؟! یا تفریح و مسافرت نمیری راحت؟!  ببین واسه من ماهی صد هزار ...

صد تومن که الان برا گدا گشنه ها هم شده پول خورد چند سال ویخوای جمع کنی بشه یه خونه هزار سال؟🥲

من به ارزوهام قول نرسیدن دادم🥲💔