2777
2789

عا در حق همدیگه زودتر مستجاب میشه منم لطفا دعا کنید مشکلات شوهرم حل بشه

بچه ها میشه این کد بزنید تو بلو حتی اگه نداری هم دانلود کن و تو قسمت کد ،معرف این کد بزن شرایط خیلی بدی دارم NA66ZI

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعا کنید منم باردار شم😔

به امید روزی که منم تیکر بارداری بزارم😍👶🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... یه صلوات برام میفرسی حاجتروا شم؟!🥺💔🩹 اللهم عجل لولیک الفرج 🥀.. مثل دانه گیاهان باش وقتی روزگار خاکت کرد تو دوباره متولد شو و جوانه بزن🌱🌴زندگی همه یه مشکلی داره ناشکر نباش بانوجان.. ۱۴۰۲.۷.۲۶ بیبی چک و ازمایشم مثبت شد خدایااااا هرچی بگم شکرررررت بازم کمه🥺🫂 دیدین منم تیکر بارداری گذاشتم؟!!😍😍 دعا کنید نی نی م سقط نشه و بسلامتی بیاد بغلم بعد اینهمه انتظار  🫐   بلوبری مامانشه🤤🤤🫐
واسه دخترم سولین دعا کنید🙏🙏

پسر منم لکنت داره زبونش گیر می کنه یه کلمه رو میخواد بگه انقدر زور میزنه مثلا یه مامانو میگه مممممامممممان من واسه دخترت دعا می کنم شما هم واسه پسرم 

پسر منم لکنت داره زبونش گیر می کنه یه کلمه رو میخواد بگه انقدر زور میزنه مثلا یه مامانو میگه مممممام ...

ان شالله خدای بزرگ زبونشو روان کنه من واقعا وقتی اینطور حرف میزنه عذاب میکشم نمیدونم چرا اینجوری شد