2777
2789
بلدو نصب کردم بعضا اونم گیج میکنه  چون به نقشه نگاه میکنم حواسم پرت میشه

نشان عالیه من همه جاباهاش میرم. اگر  راننده تند و فرزی نیستی نمی تونی فعلا ب گوشی نگاه کنی و رانندگی هم کنی 

فقط ایراد نشان اینه که کنار پل باشی نشون نمیده باید بری رو پل یاکنارپل بری 

ک اونم تجربه ثابت کرده منظورش روی پل هست

❤️بگذار مهربانی خاصیت توباشد❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برنامه نشان  یا از اینو اون تو خیابون میپرسم  یا زنگ میزنم به بابام

آخه کلا نمیدونم وقتی هم میپرسم نمیفهمم شوهرم بدبخت اونقدر میگه آدرسهارو ۳۰ درصد بلدم رانندگیم کاملا مسلطم کلا استرس میگیرم نکنه بمونم گم بشم😂

من تازه دارم یاد میگیرم  ترس دارم‌ شوهزم میخواد ماشین جدید بخره میگه اینو میدم به تو اگه زود ...

رانندگی کردن به مرور خوب میشی اگه با آدرسها مشکل نداشته باشی

آره واقعا معضلی هست این آدرس من رانندگی میکنم شوهرم بنده خدا نقش گوگل مپ رو ایفا میکنه خیلی قاطی میک ...

منم دقیقا مثل شما شوهرم میگه رانندگی حرف نداره چرا باید به خاطر آدرس بمونی

من نشان دارم گذاشتم رو حالت با صدا دیگه نیازی نیست به نقشه نگاه کتی

آخه به نقشه باید نگاه کنم مطمئن بشم رو خطی که نشون میده میرونم 😂😂با صداش نمیتونن چون هنوز مونده میگه بپیچ😅

منم دقیقا مثل شما شوهرم میگه رانندگی حرف نداره چرا باید به خاطر آدرس بمونی

حالا من مشکلی که دارم تو رانندگی این که خیلی رعایت میکنم شوهرم میگه اینجور بدتر عامل تصادف میشی مثلا تعلل میکنم واسه پیچیدن و ... میگه مردم گمراه میکنی بدتر🥴

نشان عالیه من همه جاباهاش میرم. اگر  راننده تند و فرزی نیستی نمی تونی فعلا ب گوشی نگاه کنی و را ...

من بلد دارم چرا امروز نگاه کردم یه مسیر دورو رفتم و برگشتم ولی خسته شدم آدرسهایی که بلدم اصلا موقع رانندگی خسته نمیشم 

من ۱۰ ساله گواهی دارم بیشتر از دو ساله هم ماشین میرونم ولی حیف😬

حالا من مشکلی که دارم تو رانندگی این که خیلی رعایت میکنم شوهرم میگه اینجور بدتر عامل تصادف میشی مثلا ...

آره راس میگه زیادم احتیاط کردن خوب نیست اون یکی ماشینهارو سردرگم میکنی😅

من بلد دارم چرا امروز نگاه کردم یه مسیر دورو رفتم و برگشتم ولی خسته شدم آدرسهایی که بلدم اصلا موقع ر ...

خب کم کم راه میفتی 

مثلا بالای برنامه نشان سمت راست میزنه ۸کیلومتر مستقیم برو من ب اندازه ۸کیلومتر دیگه ب گوشی نگاه نمیکنم و راحت میرم دوبارع نزدیک ک شدیم ی لحظه مسیرو چک میکنم خودشم ک اعلام میکنه

❤️بگذار مهربانی خاصیت توباشد❤️
آخه کلا نمیدونم وقتی هم میپرسم نمیفهمم شوهرم بدبخت اونقدر میگه آدرسهارو ۳۰ درصد بلدم رانندگیم کاملا ...

😂😂درست میشه

کم کم یاد میگیری

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"