2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از طریق بلوتوث 

روشن کن بلوتوث گوشی تو بعد جفتش کن

مــصــرف بــیــش از حــد احـتـرام            موجب سـرگـیـجـه بـعـضـیـا مـیـشـه درمـصـرف آن صـرف جـویـی کنـیـد 

سلام درمورد توضیحات بایوت طولانی نوشتی چند خطش رو خوندم

ببین تو درگیری با یه عشق یا دوستی که زیادی بودی و اون قدر ندونسته

این به کنار

اما اینکه بیای توضیح بنویسی اونم این مقدار

نشون دهنده اینه تو هنوز اول درگیرشی دوم نتونستی باهاش کنار بیای و نتیجه اینکه یه بار منفی روانی روت اوار میشه و همیشه اون محبت های بی جواب و عشق و علاقه که جواب درخورش نگرفتی برات زنده میمونه و به نوعی شکستت همیشه جلو چشته و زنده نگهش داشتی

لطفا گذشتتو رو دوشت حمل نکن خودتی که اسیب میبینی هم جسمی هم روانی روحی

فکر نکن اون ادم میاد میخونه و پشیمون میشه

اصا بیاد بخونه ایا نادیده گرفت محبتات جبران میشه؟

پس اسیب این چیزا که نوشتی بیشتر برای خودته تا طرف.

لطفا پاک کن خودتو رها کن  و یک زندگی تجربه جدید بساز بریا خودت .

سلام درمورد توضیحات بایوت طولانی نوشتی چند خطش رو خوندم ببین تو درگیری با یه عشق یا دوستی که زیادی ...

سلام.. من اینارو ت بیوم ننوشتم ک بیاد بخونه  یا پشیمون شه برگرده جون دنبال این نیسم بعدم ادم چن بار اشتباهشو تکرار نمیکنه ک.. ننوشتم ک طرفم بخونه چون اصن اینجا نیس..من واسه دل خودم نوشتم ک یکم اروم شم همین ن چیز دیگ ای.. 

اوم شاید اولش باشم ولی دارم سعی میکنم کناربیام و تاحدودی موفق بودم:) 

راستش این شکستم نیس ک جلو چشمه این متن باعث میشع همیشه یادم بمونه ک چ حماقتی کردم چقد احمق و زودباور بودم باعث میشه دیگ حماقتمو تکرار نکنم:)من تشنه ی عشق و محبتش نبودم الانم نیسم فق واسم جالب و عجیبه ک چجوری باورش کردم

ب هرحال مرسی

:)
سلام.. من اینارو ت بیوم ننوشتم ک بیاد بخونه  یا پشیمون شه برگرده جون دنبال این نیسم بعدم ادم چن ...

متنی که نوشتی رو بخون

ازش نفرت و پشیمونی و حس بد و حال بد و منفیات به ادم تزریق میشه این خودش نادرسته

پس اگر با برداشت تو ادما جلو برن باید بی نهایت دفتر و قلم بخرن تا اشتباهاتشونو بنویسن تا یادشون بمونه

این درست نیست

اونوقت جا برای دیدن زیبایی ها  فرصت مجدد وجود نخواهد داشت اینجوری همشه حال ادم منفی و داغون میشه و در نتیجه همش اتفاقات منفی مثل اون جذب میکنه

بریزش دور کلا از همه جا اینجا بخصوص درونت از افکارت از باورات 

نزار یک اشتباه  مسیر زندگیت رو خراب کنه 

اتفاقا شکست هامیان تا ما مسیر درست رو بلد باشیم یاد بکیریم 

ادمی نمیتونی پیدا کنی شکست نخورده باشه اگر کسی گفت من بدون ادم شجاعی یا نیست یا ادمی نیست که با زحمت خودش به جای مناسب رسیده باشه.