2777
2789

( حالا شکل رابطه شون و کل داستان مهم نیس )

ولی خیلی از فضای خونشون و شخصیت مرده که اینقد پرقدرت و کمی خشن و جدی بود خوشم اومد 

اونم شغلش آزاده 

اینجایی که ما زندگی میکنیم هم پر از جنگل و درخته 

اختلاف سنیمون هم مثل شخصیت های این فیلم 

چقد دلم میخواد ما هم میشد یه همچین خونه ای میداشتیم؛ یه جای پر از درخت نزدیک جنگل واسه خودمون دور از بقیه...

اون میتونست کار خودشو داشته باشه؛ منم یه جایی مشغول به کار میشدم...

وای وای اگه اینجا ایران نبود یا اگه ما تو ایران نبودیم؛ میتونستیم همونطوری زندگی کنیم کنار هم...

اون وقت اینقد دلتنگ نبودم زود به زود، بی دلیل، همیشه...

چرا بقیه دارن رویاهای ما رو زندگی میکنن؟

درسته اون فیلمه ولی تو واقعیت خیلی ها هستن اینطوری 

پس ما کی رویاهامون زندگی کنیم؟ کجا؟ کی؟

اسم فیلم زودد تند سریع😁

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم زندگی واقعی و فیلم خیلی فرق میکنه حتی زندگی واقعی افراد مرفه هم این دلمردگیها و مشکلات رو داره تو بیرون گود واستادی هر چی ادم مرفه تر مشکلاتشم بیشتر

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست .🌟🌟💫 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.🤨🤨🤨

منم وقتی شوهرم اومد خواستگاری خودمونو شبیه شخصیتای سریال حریم سلطان میدیدم🤣🤣احمدشاه و ماه پیکر فک میکردم شوهرم شبیهشه ولی اصلا نبود بعدها فهمیدم عه این که شبیه علیرضا طلسچیه‌.  نکن خواهرر😂

دردی که انسان را به سکوت وامیدارد بسیار سنگین تر از دردیست که او را به فریاد وامیدارد... و انسانها فقط به فریاد هم میرسند نه به سکوت هم!💔
عزیزم زندگی واقعی و فیلم خیلی فرق میکنه حتی زندگی واقعی افراد مرفه هم این دلمردگیها و مشکلات رو داره ...

درسته ولی میدونی وقتی یکی رو میخوای 

میخوای همش کنارت باشه ولی نیس سخته سختتر از هر چیزی

عزیزم زندگی واقعی و فیلم خیلی فرق میکنه حتی زندگی واقعی افراد مرفه هم این دلمردگیها و مشکلات رو داره ...

سلام خوشگله ...با رژیم چه میکنی😘😘😉🙃

من بلد نیستم  وقتی دلم گرفت ، با کسی درد و دل کنم ، بلد نیستم وقتی بی پناه بودم ، به کسی پناه ببرم ، من عادت کرده ام همه جا قوی باشم ، و این بیشتر از همیشه ضعیفم میکند ...! 💐 تنهایی شیک تره ...! 💐 چه درونم تنهاست ..........

استارتر بگو چندسالشه خودتم بگو منم بایه میانسال تقریبازندگی میکنم صاید بلادنیسی مخشو بزنب ک بیادبگیرت بگو بینم

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

سلام خوشگله ...با رژیم چه میکنی😘😘😉🙃

سلام جیگرم☺️☺️مرسی تو چطوری؟مشغولم😉😉چرا نمیای؟

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست .🌟🌟💫 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.🤨🤨🤨
چرا تو ایران نمیشه؟ 

چون یه رابطه طبیعی نیس 

میدونی چی میگم 

نمیتونی همینجوری بدون اطلاع بقیه بری با یکی زندگی کنی تازه اگه خود طرف قبول کنه 

اگه فضا و فرهنگ ایران نبود شاید میشد یعنی خود طرف هم مشکلی نداشت

درسته ولی میدونی وقتی یکی رو میخوای  میخوای همش کنارت باشه ولی نیس سخته سختتر از هر چیزی

درسته ولی تجربه هم اینو ثابت کرده زندگی همیشه بر وفق مراد ادم نیست بالاخره ناملایمات زندگی باید یه جا از دماغ ادم دربیاد😉😉

2790
2778
2791
2779
2792