2777
2789
عنوان

یه غذایی پیشنهاد بدین با قارچ درست کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1368 بازدید | 28 پست
چجوریه عزیزم؟ فقط ران مرغ دارم😂 میشه باهاش درست کرد؟

اره 

قارچ رو نمیخواد برش بدی 

بعد تویه ظرف تخم مرغ میزنی یه کوچولو زعفرون هم بزن توشون 

بعد توی ظرف دیگه پودر سوخاری بریز 

قارچ ها هم بین توی ظرف دوم 

بعد سرخش کن 

ران مرغ هم به همین شیوه درست کن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدون مرغ هم میشه سوپ قارچ درست کرد  امتحان کن

اع بیمزه نمیشه؟

بعد فقط ۱۰۰ گرم قارچ دارم😑😂 حجمش کمترم میشه فکر کنم

با ران تاحالا امتحان نکردین ؟

خدایا شکرت که قبل از تولدم به آرزوم رسیدم😍🥰

سب زمینی اب پز کن ران هم ابپز کن باهم مخلوط کن ادویه و پنیر پیتزا بزن به شکل اولیه ران مخلوط سیب زمینی و گوشت بپیچ دورش بعد تو ارد و تخم مرغ و پودر سوخاری سرخ کن با قارچ سوخاری 

عضو تاپیک مانکن های زیبا 🌱وزن اولیه71😒هدف اول65🖇️هدف دوم60🖇️هدف نهایی 56🖇️وقتی به وزن دلخواه رسیدم اونوقت از همون لباسش جینگولیا که آرزوشو داشتم می‌پوشم ودیگه بخاطر چاقیم تیکه نمیشنوم🤗🥺
خوراک چجوریه؟🤔🤔

گوشت و قارچ و سیب زمینیو جدا تفت میدی و سرخ میکنی .. سیب زمینی نگینی باشه.... ادویه ها هم با خودت... بعد همرو باهم مخلوط کن میشه خوراک... با نون نوش جان کنین

من همیشه ته دلم ادمهارو دوست دارم اما نمیدونم چرا اونها هیچوقت اینو نفهمیدن, اخه من واسشون هیچ سودی ندارم. شاید برای همینه هیچ دوستی ندارم. "مکس"............هیچوقت قلب آدمهارو نشکن چون یکی ازش دارن..بجاش استخوناشونو بشکن که 206تا ازش دارن :] ....یه اوتاکو و آرمی که همه جا ول میچرخه

قارچتو ورق ورق نازک خورد کن بزار ابش که حسابی جمع شده مرغ ریش ریش شدتو با فلفل دلمت بهش اضافه کن تفتش بده رب بزن یعدشم یکم اب بریز تا وقتی که قارچت پخته بشه وقتی پخته شد بزار ابش حسابی جنع بشه جمع شد بزار لابه لاب نون باگتت با هرچیزی خواستی توصیه مسکنم جعفری بزاری سسم که میل خودته خواستی بزن نخواستی نه بعدم نوش جان کن

لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم🧿، 
چجوریه؟ یاد میدی؟

سیب زمینی و‌ورق میکنی سرخ میکنی بعد میچینیشثن توی دیس، فلفل سیاه و نمک و پنیرپیتزا و قارچ پخته و فلفل دلمهای و ذرت و ... میریزی روش و میزاری توی فر تا پنیر اب بشه ، ذرت و فلفل واجب نیست اگه نداری نریز

اع بیمزه نمیشه؟ بعد فقط ۱۰۰ گرم قارچ دارم😑😂 حجمش کمترم میشه فکر کنم با ران تاحالا امتحان نکردین ...

نه خوشمزه میشه 

مرغها هم همش هورمونی اند مزه آب میدن فکر نکنم حذف کردنش تغییر چندانی تو مزه غذا ایجاد کنه

اگر عصاره مرغ داری جاش بریز 

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!