2777
2789
عنوان

میرم کربلا....

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 50 پست
اخه همه فامیل هامون انتظار بالایی دارن سوغات بیارم براشون

برای فامیل که مهر یا تسبیح خوبه 

اگر برای رسیدن به آرزوهایمان تلاش نکنیم؛ فردی دیگر 《از تلاش ما 》برای رسیدن به آرزوهایش استفاده خواهد کرد 🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوش به سعادتت

مارو هم دعا کن

سبک ببر، بهداشتی ببر، لباس راحت و خنک،

کشک، پونه، لیموتازه،اسپری گلاب

سوغات می‌خوای چکار ، اینقدر شلوغه که نمیشه رفت خرید، جدای اینکه پول ایران رو قبول ندارن اغلب، و دوبله دوبله باهات حساب می کنن، 

اگر هم میدونی واجبه از همین جا بخر،

حتما عزیزم

به سلامت بری دوستم....التماس دعا منم تو مسیر حتمن دعا کن سمانه .....دعا کن حامله بشم....دل شکسته ام....خیلی وقته منتظر

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا

سلام برسون عزیزم💚

زیارتتونم قبول

در مورد سوالتونم تو همبن سایت سرچ کنین تاپیکایی هست که عزیزان زائر نوشتن و تجربه هاشونو گفتن حتما بخونید کمک میکنه

از آداب سخن گفتن با یک بانو این است که اول به چشمانش گوش فرا دهی

ستاره  ۴۰  ستاره  ۱    مربع  بزن  ۱  گیک

بسته رایگان 1 گیگابایتی، ویژه ایام اربعین حسینی 

مدت اعتبار: یک هفته    محدوده قابل استفاده: نواحی مرزی خسروی، مهران، شلمچه، تمرچین، باشماق و چذابه     توجه:بدون قابلیت استفاده در حالت رومینگ ملی

🍃🌺 اگه میتونی یه صلوات برام بفرست 🌺🍃   
به سلامت بری دوستم....التماس دعا منم تو مسیر حتمن دعا کن سمانه .....دعا کن حامله بشم....دل شکسته ام. ...

درک میکنم عزیزم منم زن داییم باردار نمیشه اونم با ما میاد کربلا