2777
2789
عنوان

ما اصفهانی ها😒

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 37 پست

منم شهرکردی ام. توی صداو سیما چهارمحال فقط بختیاری ها و چوپان و گله دارها رو نشون میدن انگار کل چهارمحال فقط کوه و تپه اس همه آدما چوغای و دامن چین دار میپوشن و اصلا شهر نداره😑 منم بدم میاد از این کارای صدا و سیما 

دوستم از تهران اومده بود شهرکرد تعجب کرده بود میخندید میگفت وای اینجا شهره! با تلفن با شوهرش حرف میزد میگفت علی اینجا خیابون داره ساختمون داره چقدر قشنگه اینحا 

اونم گفته بود زن حسابی من خودم شهرکرد رفتم تو تاحالا نرفتی😂

من بهش گفتم خب شهره دیگه فکر کردی اینحا همش کوه و تپه اس؟  خندید کفت آره🤣🤣🤣

کلا صدا سیما همیشه ریده با برنامه ساختنش 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ناراحت نباش لهجه ما شیرازی رو هم تو تبلیغ با سلام خیلی بد میگن اصلا اینجوری حرف نمیزنیم ما

اصلا بلد نیستن. میشد جای یه تهرانی یکی باشه از خود اون شهر

بخدا هیچکدوم تووووون مث ما قمی ها باجنبه نبودید سر ساختمان پزشکان از خنده میمردیم تازه خبلی جاها رو ...

بابا ساختمان پزشکان که کلا یه بار پخش شد . پایتخت تا ۷ اومد 

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
منم شهرکردی ام. توی صداو سیما چهارمحال فقط بختیاری ها و چوپان و گله دارها رو نشون میدن انگار کل چهار ...

اصلا فرهنگمون رو نشون نمیدن هی افتتاحش میکنن

تو فکر کن ما مازندرانیا چقدر جنبه داشتیم واسه فیلم پایتخت

خدایی بهتون حق میدم😑😑😑💔💔💔💔

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
سرای ایران ک مال قم بود! همه میدونن اصفهانیا لهجه شون شیرینه.نگران نباش

خب یه شعبه ام تو اصفهان زدن

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
بخدا هیچکدوم تووووون مث ما قمی ها باجنبه نبودید سر ساختمان پزشکان از خنده میمردیم تازه خبلی جاها رو ...

ساختمون پزشکان کدومشون قمی بود مگه؟🧐

منم شهرکردی ام. توی صداو سیما چهارمحال فقط بختیاری ها و چوپان و گله دارها رو نشون میدن انگار کل چهار ...

عاره الان اسم قم ام بیاد شما فق ی چیزی میاد تو ذهن ات😃😃😃😃 در صورتی ک من ک خودم تهران زندگی میکنم وقتی برم قم عین حاج خانمام پیش خیلیاشون😐

صدا و سیما ایران همینطوره . همین بلا رو سر همه شهرا اورده

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )