2777
2789

من عاشق کارای دکتر آرزو خوانساری نیام بسیار با تجربه و حرفه ای هستن سبکشون وی (V) سبک وی یک سبک تقریبا جدید و  بسیار خاص و منحصر به فرد ،  که انگار بینی کانتور شده هست ، فاصله لب و بینی زیاد نمیشه و متناسب با اعضای صورت عمل میشه و وجه تمایزش با باقی عمل ها اینه که تو تمام رخ خودشون نشون میده و یه قوس ملایم داره که زیباترش میکنه

خیلی از افراد معروف هم پیش ایشون و به همین سبک عمل کردن مثلا برادر حسین محجوب (هومن محجوب) پیش ایشون عمل کردن

تا آخر فروردین 1402 هم میدونم تخفیف ویژه دارن آدرس مطب : فلکه دوم صادقیه ، بلوار آیت الله کاشانی ، نبش گلستان شمالی ، ساختمان پزشکان شماره 1
تلفن : 09934173244
اینم آدرس سایتشون
اینم پیج اینستاشون

اگر تهرانین که حضوری میتونین برید اونجا نمونه کاراشونم میبینین اگرم شهرستانین میتونین واتس اپ یا روبیکا پیام بدید عکس بفرستید راهنماییتون میکنن

دکتر اکبر اعتمادی جزو بهترین هاس من خیلی کارشونو میپسندم

آدرس کلینیک : فلکه ۲ صادقیه بلوار آیت الله کاشانی بلوار اباذر پایین تر از پردیس زندگی 

شماره تماس : 09934620340

https://jarahanebini.com

این پیج اینستاشون میتونین نمونه کاراشونو اینجا ببینید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من نمونه کارهای دکتر سودمند و دکتر لطفی یگانه رو خیلی دوست دارم البته نمیشه به تصاویر اینستا اعتماد کرد خودتون بیشتر تحقیق کنید و ویزیت بشید و نمونه کارها رو از نزدیک ببینید

《گمشده این نسل اعتماد است نه اعتقاد اما افسوس که نه به اعتماد اعتقادی است و نه به اعتقاد اعتماد》