2777
2789
عنوان

من کربلام❤️❤️😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1087 بازدید | 173 پست

عزیز من الان بیمارستانم، دخترم و بستری کردیم برای عمل قلب باز. فردا عملشه؛ توروخدا براش دعاکن...یه دنیا ممنونم🙏🙏🙏😔😔😔

میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیز من الان بیمارستانم، دخترم و بستری کردیم برای عمل قلب باز. فردا عملشه؛ توروخدا براش دعاکن...یه د ...

اسمش آوینا

میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊

هما وخانواده اش خیلی دعا کن برای طول عمرباعزت وسلامتی وسربلندی وعاقبت بخیری وموفقیت من وعزیزانم دعا کن برای چشمای یاسمن خوب بشه وبرای اینکه یه شغل خوب پردرامد وپربرکت نصیبمون بشه خیلی دعا کن 

بخدا تاپیکتو با گریه دارم میخونم توروخدا برای بددهنی و بدبختی ی شخصی به نام کامران دعا کن دیگه عاقل بشه خدا باهاش اشتی گنه به زندگیش اسایش بیاد تورو خدا بخدا گریه امونم نمبده 

تورو خدا برای بی خونه ها هم دعا کن من اسمم سونیا هس قلبم زخم زخم از روزگار دنیای بدهی و گرفتاریم تورو خدا مارو دعا کن 😢😢😢😢😢

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
بخدا تاپیکتو با گریه دارم میخونم توروخدا برای بددهنی و بدبختی ی شخصی به نام کامران دعا کن دیگه عاقل ...

ای وای الهی♥️♥️🥺🥺چشم عزیزم

تیکر بارداری نیست :)

ای وای الهی♥️♥️🥺🥺چشم عزیزم

۵ تا صلوات فرستادم ان شاالله زودتر حاجت روا بشی عزیزم الهی آمین 🌹

التماس دعا 🌹

میشه یه" صلوات " برام بفرستید؟🌸اگه خواستید بگید منم برای شما بفرستم