2777
2789
عنوان

من کربلام❤️❤️😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1087 بازدید | 173 پست
الهی بمیرم عزیزم گریه نکن فداتشم حل میشه ان شاءالله

قدبون دل مهربونتون بشم ...خدانکنه سلامت باشی الهی بحق دعاهای شما مشکلات 15 ساله منم حل بشه الهی دست پر برگردی عزیزم 😔🙏🙏🙏🙏🙏

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو را خدا برای منم دعا کن قسمت خوب امسال نصیبم بشه برای خانوادمم خیلی دعا کن خوش به سعادتت 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

آره منظورم همون برگه اس برا خودم اومده برا مامانم و داداشم هنوز نیومده

مگه همون لحظه نمیدن؟

میشه یه" صلوات " برام بفرستید؟🌸اگه خواستید بگید منم برای شما بفرستم

وای عزیزممم🥺😍

امیر

مرررسی، منم برات حمد میخونم 🥺😍

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃
فداتشم ان شاءالله حل میشه

الهی امین دوست گلم اجرت با خود اقا😍🙏🙏

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
مگه همون لحظه نمیدن؟

نه بابا کلی وقت میبره من برا دائم ثبت نام کرده بودم بعدش شلوغ شد موقت دادن به همه

برا من ۱۲ روز بعد اومد

برا کسایی که از اول برا موقت ثبت نام میکنن هم حداقل سه چهار روز طول میکشه

دعا کن خدا این ماه یه نی نی سالم و خوشگل بهم بده

خیلی این روزا حالم گرفتس

فردا موعدمه.. دعا کن همین دو سه روزه خبر بارداریمو به شوهرم بدم 

که میدونم به یه خبر خوب اینجوری خیلی احتیاج داره🥲❤

کارشناس و راهنمای خانواده و کودک😊 من اینجام باهمدیگه ذهنتو اروم کنیم🫶   مشاوره و راهنمایی در زمینه خانواده و کودک ، تحصیلی ، انرژی زنانه ، عرفانی و خودشناسی