2777
2789
عنوان

سوسک خوردم😭🤢🤮

| مشاهده متن کامل بحث + 2741 بازدید | 111 پست

مسئولان درتلاش هستن جایگزینش کنن سرسفره ب جا مرغ وگوشت

یه چن روزه دارن توی خبرا مانور میدن روی ویتامین وپروتئیناش

دستشون درد نکنه 

توهم لاکچری حساب میشی اسی چون زودتر این رژیم غذایی روشروع کردی

دوروز دیگه اینم میاد ومیشه یه غذای لاکچری

[[[توکه مَجازی لاتی ،یه ساله بسته بگیر🫵😂( مهدیار)]👇 مُعافه اعصاب روان ،حوصله بحثم ندارم* من خطرناک نیستم اگه بعضیا نَخارن( نخارید دیگه ناموسا)**👈ببین بی ادبی کنی ما مُخِمون نمیکشه👉***من درمقابل سسشعر گفتناتونم هیچ دفاعی نمیکردم ازخودم ولی الانم دفاعی درکار نیس فقط حمله میکنم کلا حال کردم اَرنجو هجومی ببندم ،سه پنج دو بازی کنم...اینم بذار جیبت ترش کردی خوبه برات🍭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پس امشب غذای چینی خوردی

یه کاری کن بالا بیاری 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
گفت من ماست دارم یه کاسه میدم بهت منم سفره انداختم ماست و اورد ریختم توی کاسه قاشق آخر که امدم بکنم ...

من بودم همون لحظه بالا میاوردم

کلا اینجور صحنهارو  تا ببینم سریع بالا میارم 😐

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤

من ی روز از ی مرد سبیل گنده... وقتی میگم گنده یعنی بلندی سبیل ی انگشت

ی سمبوسه خریدم... همین ک از وسط نصف کردم ک خنک شه..... یا ابلفض

نصف سبیلش ی سمت سمبوسه اون سر سبیلم قسمت دیگه

خودتون تصور کنید.... سیاه وکلقت  

منم یه بار سوسک رفت تو دهنم البته مرده بود پاهاش گیر کرده بود لای دندونم🥲

محض رضای خدا قبل خواب چ اسید پاشی کردی😑

[[[توکه مَجازی لاتی ،یه ساله بسته بگیر🫵😂( مهدیار)]👇 مُعافه اعصاب روان ،حوصله بحثم ندارم* من خطرناک نیستم اگه بعضیا نَخارن( نخارید دیگه ناموسا)**👈ببین بی ادبی کنی ما مُخِمون نمیکشه👉***من درمقابل سسشعر گفتناتونم هیچ دفاعی نمیکردم ازخودم ولی الانم دفاعی درکار نیس فقط حمله میکنم کلا حال کردم اَرنجو هجومی ببندم ،سه پنج دو بازی کنم...اینم بذار جیبت ترش کردی خوبه برات🍭