2821
2789

@نی_نی_یار_شب پیشگویی و جادو 

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 

پیشگویی خرافاته و هیچ حقیقتی نداره 

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

@نی_نی_یار_شب   پیشگویی و جادو

عه زنده ای داشتم الان میگفنم تودلم توچرایه مدت نیستی توتاپیک هادیگه بگی ایناهمش خرافاته ونی نی یاروتگ کنی اخه قبلایه سره توسایت بودی الان انگارگاهی میای 

خطرناکه عزیزمممم خطرناکه 

احتمال تسخیر شدن هست یا دست از زندگیت بر ندارن نرو دنبالش

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
عه زنده ای داشتم الان میگفنم تودلم توچرایه مدت نیستی توتاپیک هادیگه بگی ایناهمش خرافاته ونی نی یاروت ...

هعی، خسته شدیم دیگه     

خوبه که اگاه بشه و چند نفر هم بدونن خطرناکه 

حالا صورت مساله رو پاک نکنید عزیزان تگ کن 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
زندگیم آخه بهم‌ ریخته هست دیگه ازین بیشتر که هرروز به خودکشی فکر میکنم

بهتره دنبال درمان مشکلاتت باشی گلم نه اینکه یه درد اضافه کنی برو مشاوره بگیر کتاب بخون رو خودت کار کن انشاالله درست میشه

زندگیم آخه بهم‌ ریخته هست دیگه ازین بیشتر که هرروز به خودکشی فکر میکنم

زندگیت عزیزم با ارواح شیطانی که به خودت جذب کنی بهتر نمیشه جهنم میشه 

افکار خودکشی هم به خاطر روح ازرده ات هستش 

کمی اعتماد به نفس داشته باش 

به خدا پناه ببر 

درست میشه عزیزم