2777
2789
عنوان

دلی....🥺🥺😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 21 پست
بخاطر حال بد اوایل با داریم اومدم خونه باباممینا از شوهرم که دورم انگار دنیابرام. ن تمو م شده به نفس ...

انشالله نی نیتون صحیح و سالم به دنیا بیادو زیر سایه پدر و مادرش اهل و صالح بزرگ بشه و زندگی خوب و خوشی رو با همسرتون داشته باشید..🤲🤲🤲🌷🌷🌷

من بلد نیستم  وقتی دلم گرفت ، با کسی درد و دل کنم ، بلد نیستم وقتی بی پناه بودم ، به کسی پناه ببرم ، من عادت کرده ام همه جا قوی باشم ، و این بیشتر از همیشه ضعیفم میکند ...! 💐 تنهایی شیک تره ...! 💐 چه درونم تنهاست ..........

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای امان از این دل و....

هیییی🥺

من بلد نیستم  وقتی دلم گرفت ، با کسی درد و دل کنم ، بلد نیستم وقتی بی پناه بودم ، به کسی پناه ببرم ، من عادت کرده ام همه جا قوی باشم ، و این بیشتر از همیشه ضعیفم میکند ...! 💐 تنهایی شیک تره ...! 💐 چه درونم تنهاست ..........

@نی_نی_یار_پنج  

سلام عزیز دلم ... خسته نباشی🌷🌷🌷

ببخشید یه سوال داشتم . اگر کسی بخاد خودشو تعلیق کنه بعدا میتونه دوباره با همون اکانت برگرده ؟؟؟ چطوری ؟؟؟؟ اگه خواستیم خودمونو برگردونیم باید چیکار کنیم؟؟؟؟؟  مدت زمان تعلیقی چقدر است؟؟؟؟

@نی_نی_یار_پنج     سلام عزیز دلم ... خسته نباشی🌷🌷🌷 ببخشید یه سوال داشتم . اگر کس ...

سلام گلم به درخواست خودتون درخواست لغو بدین هر وقت بخوایین باز میکنن براتون البته چون شلوغه ممکنه یکی دو روز طول بکشه شایدم همون موقع باز کنن

برای برگشت کاربری باید تماس با ما بگین ادرسش تو امضای من هست نیاز به کاربری هم نداره

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar