2777
2789
عنوان

کسی تا حالا حلزون پرورش داده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 112381 بازدید | 235 پست

مواید خاک حلزون

تامین مواد معدنی و آلی برای خوراک حلزون 

محل مناسبی برای استراحت و تولید مثل حلزون

رشد دوباره حلزون های که متوقف شده ( 1 خاک + 1 مکمل رشدی در حدود 3 الی 5 سانت در ماه را برای حلزون های اچاتینا البینو را تجربه کنید )

کاهش خوراک حلزون ( به دلیل تغذیه از خاک )

سبکی

نچسب بودن

حفاری راحت برای حلزون ها

حفظ رطوبت و عبور آب اضافی از خود

چندین باز قابل استفاده بودن

روش ضد عفونی خاک بستر حلزون

بعد از دریافت خاک یا گذشت چند ماه از استفاده، ابتدا خاک را روی سینی پهن و به مدت ۲۴ ساعت روی بخاری یا زیر نور آفتاب قرار می دهید. بعد از آن خاک ها را داخل گونی برنج ریخته و با اّب کاملا شسته و مقداری خشک کنیدبا این روش بسیار ساده چندین بار می توانید از خاک حلزون ها استفاده کنید.

تماس تلفنی، واتساپ و پیامک با قسمت ثبت سفارش

خرید اینترنتی خاک حلزون از سایت شرکت
داخل کشور : حداقل 1 الی 500000 عدد
صادرات ، لوکس : ( مصرف داخلی )

روش های ارسال فقط با پست، تی پاکس یا باربری می باشد.

مدت زمان دریافت بسته : 2 الی 5 روز کاری ( روش ارسال برای موجودات زنده بستگی به شرایط فصلی متفاوت می باشد )

هزینه بسته بندی برای تمامی سفارشات رایگان می باشد

https://myleeches.ir/product/soil-10-kilo-special-for-snail-breeding/

ویژگی های خاک حلزون

تامین مواد معدنی و آلی برای خوراک حلزون 

محل مناسبی برای استراحت و تولید مثل حلزون

رشد دوباره حلزون های که متوقف شده ( 1 خاک + 1 مکمل رشدی در حدود 3 الی 5 سانت در ماه را برای حلزون های اچاتینا البینو را تجربه کنید )

کاهش خوراک حلزون ( به دلیل تغذیه از خاک )

سبکی

نچسب بودن

حفاری راحت برای حلزون ها

حفظ رطوبت و عبور آب اضافی از خود

چندین باز قابل استفاده بودن

روش ضد عفونی خاک بستر حلزون

بعد از دریافت خاک یا گذشت چند ماه از استفاده، ابتدا خاک را روی سینی پهن و به مدت ۲۴ ساعت روی بخاری یا زیر نور آفتاب قرار می دهید. بعد از آن خاک ها را داخل گونی برنج ریخته و با اّب کاملا شسته و مقداری خشک کنیدبا این روش بسیار ساده چندین بار می توانید از خاک حلزون ها استفاده کنید.

تماس تلفنی، واتساپ و پیامک با قسمت ثبت سفارش

خرید اینترنتی خاک حلزون از سایت شرکت
داخل کشور : حداقل 1 الی 500000 عدد
صادرات ، لوکس : ( مصرف داخلی )

روش های ارسال فقط با پست، تی پاکس یا باربری می باشد.

مدت زمان دریافت بسته : 2 الی 5 روز کاری ( روش ارسال برای موجودات زنده بستگی به شرایط فصلی متفاوت می باشد )

هزینه بسته بندی برای تمامی سفارشات رایگان می باشد

https://myleeches.ir/product/soil-20-kilo-special-for-snail-breeding/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه لطفا شرکتی که باهاشون همکاری میکنید معرفی کنید؟دنبال یه شرکت قابل اعتماد هستیم

شما کدوم شهرید؟

ایشون خیلی گرون فروختن بهمون و خیلی ارزون خریدن من بعد یک و نیم سال ریالی سود نکردم و همه رو برگردون م بهشون

مولد بیست تا خریدم بیشتر از ۱۰۰۰ تا تخم کردہ ولی یہ مقدار تلفات دارہ الان شاید ۷۰۰ تا یا۹۰۰ تا تقریب ...

هنوز تو این کار هستید؟ من سه ساله دارم، میخوام جمع کنم، شما میخرید ازم؟ 

دقیقاً با شما موافقم ،از شرکت خریدن اشتباه محضه،مفت خری میکنن،من هم از شخص خریدم،از ی خانمی تو شاهرو ...

سلام، میشه شماره اون خانوم تو شاهرود رو برای منم بفرستید. ممنون میشم

نه متاسفانه من خودم مفت دادم رفت

به کی فروختید؟ منم تبریزم، دانشجو ام، نه وقت و نه دیگه مکان برای نگهداری ندارم، هیشکی ام ازم نمیخره، منم مفت میدم والا بازم هیشکی نمیخره

به کی فروختید؟ منم تبریزم، دانشجو ام، نه وقت و نه دیگه مکان برای نگهداری ندارم، هیشکی ام ازم نمیخره، ...

همون آدمی که قرارداد داشت ازم بخره .نمیدونم بدون قرارداد میخره یا نه.دونه ای شش تومن برداشت اونایی که بیشتر از 5سانت بود

سلام بر تمام ایرانیان عزیزم

از من به شما نصیحت اصلا سمت پرورش حلزون نروید من خودم پرورش دادم ضررش هم کردم عمرم و وقتم سوزوندم اگه برای هر کاری وقت بزارین خیلی ارزشش از حلزون پرورش دادن بهتره نمیدونم چرا برخی از شرکت ها اینجوری ایرانی های عزیزم رو فریب میدن ما شرکت معتبریم قرار داد میبنیدیم حلزون تولید شده رو می‌خریم اصلا فریب این حرف ها رو نخورید هرکس تازه خریده که فریب خورده و در آینده بسیار نزدیک به حرف بنده حقیر خواهد رسید اگر میخواین حلزون پرورش بدین حساب کنید پولتون ریختین دور هرکس هم خواست میتونم کامل با دلیل مستندات بهش توضیح بدم که اصلا کاری نیست که صرفه اقتصادی داشته باشه و شما رو به سود برسونه چون مردم کشورم رو دوست دارم گفتم بگم ضرر نکنید مثل من وگرنه میتونید امتحان کنید و تجربه تلخ من رو با گوشت و پوست و استخوان لمس کنید