2777
2789
عنوان

واگذاری گربم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1010 بازدید | 31 پست
چرا من نمیتونم حیوان تو خونم نگه دارم هس میکنم هرچه حیوان میکروب داره  ولی کلن از حیوانات بدم ...

خیلی خوبن اگه یکی بیاری زندگیت کلا خیلی قشنگ میشه ازین رو به اون رو میشی

ولی خب وابستگی شدید میاره

اگه بجز پرنده میخوای حیوون بیاری میتونی واکسن بزنیو ببری حموم خب دیگه کثیفی ندارن که ..

مستاجریم مامانم گیر داده دیگه نمیتونیم نگهش داریم💔:(

تو رو خدا دلیلتون منطقی نیست 

نگهش دارید حیونا هم احساس دارن وابسته میشن اصلا معلوم نیست نفر بعدی بهشون برسه یا نه بعد دیگه این گربه ها به زندگی تو خونه عادت کردند 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهییی گوگولی 

ما یه روز تو پارک بودیم از این گربه های سفید خونگی رو رها کرده بودند تو پارک یا گم شده بود نمیدونم ولی معلوم بود خونگی همه دنبال غذا میدویدند اون وایمیستاد رفتم جلو دست زدم دیدم چقدر لاغره فقط موهاش پر نشونش میداد 😔

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
جدیدا که به بلوغ رسیده صبح تا شب ناله و میو میو میکنه ولی خب من مشکلی نداشتم اما دیگه چه میشه کرد😭

وای عزیزم 

کاش عقیم میکردین 

بیخیال عادت میکنی

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
تو رو خدا دلیلتون منطقی نیست  نگهش دارید حیونا هم احساس دارن وابسته میشن اصلا معلوم نیست نفر ب ...

والا من خودم جونم به حیوونا بستس یه پرنده و خرگوشم دارم ولی خب گربمو مجبورم کردن واگذار کنم 

منم خواستم یکم بهم توصیه کنید اگه مقدوره وگرنه نمیخواستم که بدتر ناراحت شم که😭

والا من خودم جونم به حیوونا بستس یه پرنده و خرگوشم دارم ولی خب گربمو مجبورم کردن واگذار کنم  م ...

معذرت میخوام اصلا قصدم ازردنتون نبود من خودم عاشق حیونام دیدن این چیزا واقعا ناراحتم میکنه بچه هام همیشه باهام دعوا میکنند تو برامون حیوان نمیخری یکی از دلایلش همینه که خیلی میترسم که شرایطی مثل شما پیش بیاد برام 

معذرت میخوام اصلا قصدم ازردنتون نبود من خودم عاشق حیونام دیدن این چیزا واقعا ناراحتم میکنه بچه هام ه ...

خواهش میکنم مشکلی نداره

اگه مطمعنید تا اخر عمرشون شرایطشونو میتونید فراهم کنید یکی ازین کوچولوها ب سرپرستی بگیرید هم ثوابه هم شیرینن ولی خب برای ما قسمت نشد

باز خوبه ی سرپرست دیگع براش پیدا شده 

اینایی ک تو پارک رها میکنن بچه هاشونو خیلی بیرحمن

پنجاه تا صلوات نذر کردم برای امام زمان و همون روز حاجت گرفتم الهی شکر . زدم امضا که یادم بمونه