2777
2789
بله

بستگی به استخون بندیت و اینکه سینه و باسنت چطوریه داره 

من خودم 175 

اوایل 68 بودم الان 54 کیلو شدم 

هرجا میرم همه تعریف میکنن 

کابوس هایی که تجربه کردم شروع هایی برام داشت که انتظارشو نداشتم   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه بار گفتی ۱۸۰ یه بار ۱۷۶ یه بار ۱۷۹

..........نمیدونم واقعا قدت اینقدره یا داری دروغ میگی 

البته آدم بالای ۱۷۵ زیاد هست ...... 

ولی ادم به این قد خیلی وزنش کمه 

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed

زیر ۱۵ سال ممنوعه ‌که ......

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed

اسی جان خواستی دروغ بگی این بار حواست به تایپک های قبلت باشه یه بار گفتی ۱۷۵ یه بار ۱۷۶ یه بار ۱۷۸ یه بار ۱۷۹ یه بار ۱۸۰ 

در ضمن زیر ۱۵ اینجا ممنوعه برات گزارش زدم  

......وزنتم هرجا یه چی گفتی امکان داره وزن تغییر کنه ولی تو چند روز نردبون که نخوردی 

ادما از نداشته هاشون زیاد حرف میزنن 

یه بار گفتی ۱۸۰ یه بار ۱۷۶ یه بار ۱۷۹ ..........نمیدونم واقعا قدت اینقدره یا داری دروغ میگی  ...

عزیزم تو سن رشد هستم و اون موقع ۱۷۵ بودم یکم بعدش حدسی گفتم ۱۷۶ الان قد کردم ۱۷۹ بودم

اسی جان خواستی دروغ بگی این بار حواست به تایپک های قبلت باشه یه بار گفتی ۱۷۵ یه بار ۱۷۶ یه بار ۱۷۸ ی ...

واقعا برات متاسفم همین

خیلی حسودی قدمو کردن شما هم روش

واقعا برات متاسفم همین خیلی حسودی قدمو کردن شما هم روش

والا هیچ وقت آرزو نکردم ۱۸۰ باشم ......  

تو ۱۸۰ باشی چیزی به من اضافه نمیشه چیزیم کم نمیشه 

خودم ۱۷۲ هستم و بسیار قد مناسبی دارم 

عزیزم تو سن رشد هستم و اون موقع ۱۷۵ بودم یکم بعدش حدسی گفتم ۱۷۶ الان قد کردم ۱۷۹ بودم

تو ۴ماه چنین چیزی خیلی عجیبه که ۵سانت بره رو قد 

.....ان شاءالله بشی ۱۹۰ مگه قد تو تاثیری در زندگی من داره ....یه بار گفتی ۱۵سالمه بعدبعد ۳ماه به سن ۱۴سال تنزل پیدا کردی 

موفق باشی .....  

والا هیچ وقت آرزو نکردم ۱۸۰ باشم ......     تو ۱۸۰ باشی چیزی به من اضافه نمیشه چیزیم کم ن ...

ارزو نکردی چون بخوای هم نمیتونستی این قدی باشی 

بعدشم واقعا دلمو شکستی من خودم از قدم بدم میاد  اون دنیا میبینمت..:)🖤

[QUOTE=251498521]اسی جان خواستی دروغ بگی این بار حواست به تایپک های قبلت باشه یه بار گفتی ۱۷۵ یه بار ۱۷۶ یه بار ۱۷۸ ی ...[/QU

درضمن به شما هیچ ربطی نداره من یا هر کس دیگه ای تو سایت زیر ۱۵ باشن 

دوستان ایشون مسئول گزارش کردن هستن اشنا شین 😂

ارزو نکردی چون بخوای هم نمیتونستی این قدی باشی  بعدشم واقعا دلمو شکستی من خودم از قدم بدم میاد ...

چرا باید چیز غیر عادی از خدا بخوام؟ ......ندیدم دختری بگه خدایا قد منو ۱۸۰ کن من اندازه ۱۸۰ بلند بشم که غول میشم به هیچ وجه نمی پسندم چنین چیزی رو 

دلتو نشکستم حرف حق زدم.....لطفا تو حرف زدنت دقت کن سایت هم مناسب تو نیست ۱۴سالته ۱۵ ساله هم نیستی 

اگر هم ۱۸۰ هستی معذرت میخوام.....نمیخوام بگم قدت بده ولی من خوشم نمیاد حسرتشم ندارم.چون چیز زیبایی نیست از نظر من.........

تو ۴ماه چنین چیزی خیلی عجیبه که ۵سانت بره رو قد  .....ان شاءالله بشی ۱۹۰ مگه قد تو تاثیری در ز ...

اصلا چرا دارم با کسی که راجب کادوی خواهر شوهرش تاپیک زده صحبت میکنم😂🚶🏽‍♂️