2777
2789
عنوان

ب ک ا ر ت

| مشاهده متن کامل بحث + 2703 بازدید | 143 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بسه دیگه بابا هرروز بکارت بکاررررررتتت😑😐😑😐

گر مسلمان،گر مسیحی،گر یهود؛آدمی باشید مذهب هرچه بود...                                                                                                                                       

که چی؟؟

ارزش تو به این چیزا نیست در ضمن اگر چیزی بدون رطوبت کافی واژینیسموس ولرد شه خون میاد حتی بار دهم

بروپیج raralifestyleهایلایت بکارتشو بخون

زن= انسان  مرد=انسان  انسان=انسان   مرد=زن
[QUOTE=251494847]برا چی گواهی میخوای؟[/QUOT چون ازدواج کردم خون نیومد زندگی رو دارن زهر مارم میکنن

:| به دکتر میگفتی جریانتو کمکت میکرد

رنگین کمان پاداش کسانی است که تا آخر زیر باران باشند...☔️🌈🌧
[QUOTE=251494847]برا چی گواهی میخوای؟[/QUOT چون ازدواج کردم خون نیومد زندگی رو دارن زهر مارم میکنن

چقدر نامفهوم نوشتی....همسرتون چی گفت؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
اره دیگه نمیدونن ما کجا زندگی میکنیم تو چه شهری قومی که حتما باید بکارت سالم باشه

برو پیج raralifestayleو هایلایت بکارتشو بخون

بتو شهر ها باشه نباشه دخترا نباید اجازه بدن ارزششون رو به یکارت بدونن همینطور که ارزش پسرا به بکارتشون نیست

چقدر نامفهوم نوشتی....همسرتون چی گفت؟

میگ ی کاری کردی ک الان خون نداشتی تا هزارتا دکتر رفتم لعنتیا ی برگه بهم نمی‌دن حالا من باید برم ی شهر دیگ پزشک قانونی

شاید اصلا پادرزادی پرده نداشتی شاید پردت حلقوی ارتجاعی

وای خدای من 

ندیدین زنایی که بار دهمم خون میاد؟رابطه با رطوبت کافی و نبودواژینیسموس هیچ وقت خون نمیاد