2777
2789
عنوان

بچه دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 73 پست
تو 24 سالگی 4سال بعد ازدواج 6 ماه تو اقدام بودیم... الانم تو دلمه. حال من 🤮🤮🤢اینجوریه 

اشکالی نداره به بغل کردنش می ارزه 

به اون موقع فکر کن که بیاد تو بغلت

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من داره دو سال میشه تو اقدامم قربون خدا برم بعضی با یه بار باردار مییشن

منم چهارساله اقدامم😂

بیخیال اصلا غصه نمی‌خورم من

بچه درسته خوبه ولی چالش ها وسحتی های خودشو داره

فعلا از اوقاتت لذت ببر اونم به وقتش میشه♥️🌱

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

منم بیست سالگی عروسی کردم الان ۲۳ سالمه دوساله اقدامم تنبلی دارم

ورزش کن واسه تنبلی خوبه

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی
من ک فولیکول درست حسابی ندارم حتی شده چن ماه رفتم سونو گفتن نیس که نیس.گفتن فقط با ایودی.پول اونم ند ...

پیج زیرو دنبال کن 

mama_kowsaram

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

نه بابا چشمم اب نمیخوره

عزیزم بارداری 

تو مرحله لانه گزینی ای 

لکه بینی داشته باشی یعنی بارداری 

برو یه بی بی چک بخر سریع بزن خبرشو به من بده😍😍😍

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
اشکالی نداره به بغل کردنش می ارزه  به اون موقع فکر کن که بیاد تو بغلت

آره واقعا بچم دقیقا دم عید بدنیا میاد یا خود اول فروردین 🤰

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی
من ک فولیکول درست حسابی ندارم حتی شده چن ماه رفتم سونو گفتن نیس که نیس.گفتن فقط با ایودی.پول اونم ند ...

ببین حتما حتما آزمایش تیرویید و پرولاکتین بده منم تخمکام خوب تبود نگو تییرویید دارم با یه ماه قرص خوردن فولیکولام بالای بیست شد