2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی؟ چون من یه بار چند سال پیش کاشت زدم ناخنام نابود شد. انقد تقویتی بهش زدم که دوباره مثل اول شد&nb ...

منم کاشت و برداشتم خیلیییی داغون شد ولی این و راضیم والا یه سال روو ناخنم بود یه مدت برداشتم الان باز دارم

ولی باید جای خوب بری وگرنه نازک میکنن ناخن و

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن
جدی؟ چون من یه بار چند سال پیش کاشت زدم ناخنام نابود شد. انقد تقویتی بهش زدم که دوباره مثل اول شد&nb ...

من چند بار کاشت کردم اصلا حس خوبی نداشتم .ناخن خودم هم از بین رفت .مدام بافرچه کوچولو زیرش رو بلید تمیز می کردم کهد خیلی هااین کار رو نمی کنن.

الان یک دهم اونوهزینه رو به ناخنم می کنمو رسیدگی می کنم .و خییییلی بهتر هست .بلند هم شده و خوبه .

دقیقا ۳ ماه طول کشید تا ناخن های حدبد خودم دربیلید خیلی پشیمون شدم .مجبور بودم مدام کوتاه نگه دارم .چون ناززززک شده بودن 

ببین کلن ناخن آسیب می‌بیند ولی رشد می‌کنه  نهایت درد بعدش برای چند وقته تا دوباره دربیاد اگر ...

ناخنام تنها مشکلی که داره یه کم که بلند میشه زود ترک می خوره و می شکنه. 

ناخنام تنها مشکلی که داره یه کم که بلند میشه زود ترک می خوره و می شکنه. 

ویتامین بدنت کمه 

ویتامین سی و دی مصرف کن 

منم این طور بودم 

الان نلخنم هام خوبن و نمیشکنن

پوستتم عالی میشه👍

من کلا تحقیق کردم دیدم ابن ناخن بیچاره ما از ایت طریق نفس نیکشه و ما راهش رو می بندیم که خییلی اسیب می زنه و حزو زنده بدن هست و توی مواقع اورژانسی کمبود اکسیزن رو از ناخن تشخیص می دن که اگه کاشت کنیم و.. نمیشه تشخیص داد !! 

ویتامین مصرف کن به جای پولی که به کاشت می دی برو قرص یا امپولشو بگیر مصرف کن هم پوست صورت و ناخن و موهای سرت عالی میشن !!!! 👍👍👍👍👍👍

برای من که نزد

من سه تا ناخونام شکست دیگه نمیشه لمینت کرد باید یعنی کاشت کنم .قرار دو هفته بعد برم مسافرت 

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 
من سه تا ناخونام شکست دیگه نمیشه لمینت کرد باید یعنی کاشت کنم .قرار دو هفته بعد برم مسافرت 

نمیشه که میشه ولی کوتاهه دیگه

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز