2777
2789
عنوان

شوهرم رفته ...

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 54 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرد می‌ره جایی خیلی خوبه ....من شب های که شوهرم شیفته رو خیلی دوست دارم 

اخ دقیقا منم همینطور بودم موقعی ک همسرم نگهبان بود شیفت شب ک بود خیلی حالم خوب بود به همه کارامم می‌رسیدم 

خرّم آن کس که در این محنت گاه،خاطری راسبب تسکین است ...🫀🌱
دقیقا آرزو میکردم کارش طوری بود که هفته ای یک بار بیاد خونه

خخخ تو دیگه خیلی بیرحمی 

ببین هرشب اخر شبم بیان خوبه بیاد و از خستگی فقط بخوابه

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
بستگی به اخلاق شوهر داره من چون شوهرم باهام خوبه وقتی نیست کلافه ام.

اره موافقم بستگی به شوهر داره

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
پیشنهاد بدید چیکارا کنم

برید پارک خوراکی و غذا سفارش بدید جاهایی که دوست نداشت برید کارایی که دوست نداشت بکنید😁😁😁فیلم ببینید حال کنید دیگه،درضمن خوشابسعادتت کاش شوهر منم یه مدت بره جایی نبینمش

ن بابا دلم گرفته دارم میمیرم حالا خوبه شبا ساعت ۱۰میومد خونه ها . اما دست و دلم به هیچی نمیره از دیر ...

چرا اینطوری میشی؟ 

کلا شخصیت وابسته داری یا نسبت ب شوهرت اینی؟ شوهرت چیکار کرده برات  ک اینجوری نسبت بهش؟ 

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم.