2777
2789
عنوان

اهدا عضو

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 24 پست
آره اون کارت نشون میده که طرف خودش راضی به این کار هست و اگر خدای نکرده اتفاق افتاد و خانوادش رو پید ...

خونواده آره پدر و مادر و شوهر رو میدونم اما نمیدونم رضایت زن طرف هم شرطه یا نه مثلا زنه کسی که مرده بگه من راضی به این کار نیستم اهدا انجام نمیشه؟ 

عزیزم من خودم امدادگرم و اینا رو درک میکنم خب خودمم دوست دارم بگیرم ولی همسرم داره نمیزاره من بگیرم ...

عزیزم سایه همسرت مستدام ولی حالا که خداروشکر اتفاقی نیوفتاده که ناراحت بشی با همسرت صحبت کن و دلیل اجازه ندادنش رو بپرس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون کارت نمادینه فقط نشون میده طرف مایل به انجام این کاره ولی رصایت با خانوادشه

خونواده رو میدونم رضایت خانوم برای شوهرش هم شرطه؟ یعنی خانوم راضی نباشه اهدا انجام نمیشه؟ 

من کارت دارم اما شنیدم اخرش رضایت خانواده لازمه اه خب بدن خودمونه دلمون میخواد اهدا کنیم چه ربطی به ...

من الان میخوام بدونم رضایت خانوم هم  برای شوهر شرطه؟ چون رضایت شوهر برای اهدا زنش شرطه

عزیزم سایه همسرت مستدام ولی حالا که خداروشکر اتفاقی نیوفتاده که ناراحت بشی با همسرت صحبت کن و دلیل ا ...

پرسیدم میگه دوست ندارم آخه یه چیزایی هست من واقعا چون اون چیزام توکارت گرفتنش دخیل بودن بدم اومد