2777
2789
عنوان

برای خانمی که عمران خونده

168 بازدید | 18 پست

بهترین شغل چیه که به بچه هم بتونه برسه و تایمش زیاد نباشه حقوقشم خوب باشه

خودم کارمندم تقریبا دولتیه

داشتم به کار توی شرکت ها فکر میکردم ولی میگن پول خوبی نمیدن و امنیت شغلیشم کمتره درسته؟ و ساعت کاریش زیاده

حداقل حقوق توی شرکت ها چقدره الان؟ قبلا یه مدت کار کردم مهندس مشاور، به شرکت پیمانگار که علاقه ندارم اصن... 

قبلا تو پیمانکار بودم ۲ برابر پایه حقوق وزارت کار بود تقریبا دریافتیم . هم امنیت شغلی پایین هم ساعت کار زیاد هم حجم کار زیاد. 

شرکت بلندپایه بودم مترو تهران 

تلگ پیام بزارید ۰۹۱۴۷۱۳۱۳۸۲ سیسمونی مستقیم از استانبول زیردکمه  دورپیچ پتو سرهمی نوزادی خرید اول  ارسال  رایگان + اشانتیون 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرت همین جایی که هستم بمونم ؟ 

کجا هستید ؟ با چقدر حقوق 

تلگ پیام بزارید ۰۹۱۴۷۱۳۱۳۸۲ سیسمونی مستقیم از استانبول زیردکمه  دورپیچ پتو سرهمی نوزادی خرید اول  ارسال  رایگان + اشانتیون 
کجا هستید ؟ با چقدر حقوق 

دولتی ام ساعت کاریم تا 4 با مرخصی و دورکاری به خاطر بچم هم خوب راه میان 

حقوقش خیلی زیاد نیست 

بعد میخوام درس بخونم از مهر برم دانشگاه برای پزشکی 

نمیدونم چه کاری بهتره

دولتی ام ساعت کاریم تا 4 با مرخصی و دورکاری به خاطر بچم هم خوب راه میان  حقوقش خیلی زیاد نیست& ...

وای چه جالب منم میخوام برم پزشکی بخونم بنظرت سخته ؟؟ من هبچ پیش زمینه ای ندارم ایرانم زندگی نمیکنم میخوام دانشگاههای ترکیه قبول بشم 

وای چه جالب منم میخوام برم پزشکی بخونم بنظرت سخته ؟؟ من هبچ پیش زمینه ای ندارم ایرانم زندگی نم ...

باید خوب بخونی .. منم بلد نبودم اول هیچی 

باید خیلی تلاش کنی 

تو ایران که راحت نیست ولی شدنیه

باید خوب بخونی .. منم بلد نبودم اول هیچی  باید خیلی تلاش کنی  تو ایران که راحت نیست ولی ...

از کجا شروع کنم از کتابای دبیرستان ؟؟ 

واسه ترکیه باور کن نمیدونم چطوره  واسه ایران ولی آره باید از زیست ها شروع کنی

روزی چقدر وقت گذاشتی من ۲ تا بچه مدرسه ای دارم و یه آنلاین شاپ شلوغ 

صدر صد همون کاری که هستی بمون بنظرم چون شرکتها اصلا راه نمیان با بچه و ... 

باید کنار بذاری احتمالا کارای جانبی رو بچه هاتم بذار پیش کسی روزا

مدرسه میرن عزیزم تنها هستیم کسی رو ندارم ترکیه . معمولا کتابخونه میرم هفته ای