2777
2789
من قبلن هم یه بار باش کات کردم ولی طاقت نیاوردم اون همه وجودم شده ولی دقیقا الان داره این ویژگی های ...

خب چه اشکال داره.همه ی دوستها باهم شوخی میکنن

حال دلم خوب نیست..برای دلم (امن یجیب)بخون🖤
اگه اذیتی کات کن من رفیق چندین سالمو بخاطر مسائلی از زندگیم حذف کردم این که 8ماهه دوستته

منم تازگیا دوست چهارسالمو رها کردم ولی واقعا دوری از این برام سخته،ینی بدون اون زندگی معنا نداره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم تازگیا دوست چهارسالمو رها کردم ولی واقعا دوری از این برام سخته،ینی بدون اون زندگی معنا نداره

عزیزم حواست باشه به خاطر یه دوست دنیات رو به آخرتت نفروشی

گاهی یه دوست آدم رو به بی راهه می کشونه و سرنوشت آدم رو تغییر میده

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...

بیخیال اگه قراره تاثیر منفی روت بذاره رهاش کن 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
یعنی باید از حرفش ناراحت نشم؟؟ مثلا برداشت اشتباه نکنم؟؟

من ندیدم اسکرینو.ولی خب زیاد با دوستم شوخی میکنیم.الیته هر دومتاهیلیم

حال دلم خوب نیست..برای دلم (امن یجیب)بخون🖤
عزیزم حواست باشه به خاطر یه دوست دنیات رو به آخرتت نفروشی گاهی یه دوست آدم رو به بی راهه می کشونه و ...

مواظبمـ... دلیل اصلی دوستیم هم این بود که بتونم مسبب هدایتش بشم از این رو که دختر عاقلیه........ دوست دیگمم بخاطر همین مسائل رها کردم،من کلا تاثیر پذیر نیم!

من ندیدم اسکرینو.ولی خب زیاد با دوستم شوخی میکنیم.الیته هر دومتاهیلیم

پیامهای خودمو پاک کردمـ... الانم اکانتم رو حذف کردم و نمیتونم دوباره نصبش کنم متاسفانه شرایطشو ندارم

مواظبمـ... دلیل اصلی دوستیم هم این بود که بتونم مسبب هدایتش بشم از این رو که دختر عاقلیه........ دوس ...

من دوران دانشگاه ترم اول یه دوست داشتم با پسرا راحت بود دوست پسر داشت و حجاب خوبی نداشت

ترم دوم ولش کردم و از خدا خواستم یه دوست خوب سر راهم بزاره

همون ترم دوم با یه دختری توی کلاسمون رفیق شدم که هم حجاب خوبی داشت و اصلا اهل پسر بازی نبود

تا آخرین ترم با هم بودیم و با هم درس می خوندیم

الان هم گاهی به هم زنگ می زنیم

دیگه شما هم باید ببینی هدایت پذیر هست یا نه؟ 

من دوران دانشگاه ترم اول یه دوست داشتم با پسرا راحت بود دوست پسر داشت و حجاب خوبی نداشت ترم دوم ولش ...

یه دوست مذهبی دارم و یکی از دوستامم علاقه داره و دارم روش کار میکنم.روی این هم خیلیـــــــ امیدوار بودم ولی الان... کلا هنگ کردم بخدا،چندبار چشامو مالیدم که ببینم خواب نی،بخدا باورم نمیشد خودشع

یه دوست مذهبی دارم و یکی از دوستامم علاقه داره و دارم روش کار میکنم.روی این هم خیلیـــــــ امیدوار ب ...

امر به معروف و نهی از کار بد و منکر عالیه

تلاشت رو بکن

اگه دیدی هدایت پذیر نیست ولش کن

دلبسته اش نشو

هیچ چیز این دنیا ارزش دل بستن بهش رو نداره