2777
2789
عنوان

دایی بی وجودم!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1118 بازدید | 39 پست

کاملا درکت میکنم چون واقعا خیلی سخته آدمی که از خودته و جز خانوادت یه روزی حسابش میکردی اینجور باهات برخورد کنه..ولی بنظرم بسپرش ب خدا .. تو بری همه چیو به بقیه بگی بیشتر وارد قضیه میشی و بیشتر درگیر داییت میشی پس بهتر برا آرامش خودت که شده رهاش کنی چون ارزش نداره آرامش خودتو شوهرت و خانواده تو بخاطرش فدا کنی گلم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین الان که هسدیم بگووو شاید بعدا نباشیم تو تاپیکت 

واقعا هنوز مطمئن نشدم 

میترسم تعریف کنم

میترسم یه درصد زنداییم باشه 

و به دلیل شباهت ماحرا بفهمه

نام کاربریت رو نگه میدارم وقتی نوشتم تگت میکنم :))

بیشه ها اگر تاریکند،آسمان هنوز آبیست🌱
کاملا درکت میکنم چون واقعا خیلی سخته آدمی که از خودته و جز خانوادت یه روزی حسابش میکردی اینجور باهات ...

میدونی چیه؟؟؟

خیییییلی به من بدی کرد 

ازم استفاده کرد 

برای منافع شخصی خودش منو وارد یه رابطه ای کرد که….

حاااالم ازش به هم میخوره 

من چه قدر دختر سااااااده ای بودم 

خدا :)))

سپردمش به خدا 

ولی این که من کاریش ندارم 

اون میره پشت سر ما بد میگه چی 

رسواش کن , آدم خائن و بی چشم و رو باید رسوا بشه 

شاید اگه مجرد بودم میکردم‌

ولی حالا نمیشع 

میترسم ارامش خودمو و خانواده و همسرم به هم بریزه

میدونی چیه؟؟؟ خیییییلی به من بدی کرد  ازم استفاده کرد  برای منافع شخصی خودش منو وارد یه ...

واقعا عجب آدم بوده!!!!

آدم همچی چیزایی میبینه یا میشنوه با خودش میگه یه آدم چقدر میتونه خبیث و شیطون صفت باشه😐

بنظرم بهتره با خودش حرف بزنی که واقعا چه مشکلی باهات داره که اینجور میره پشت سرت حرف میزنه!!!شایدم واقعا پشت سرت چیزی نگفته باشه اون شخصی که این حرفو ب گوشت رسونده باشه از خودش دراورده باشه🤔

آدم وقتی پیش یه شخصی ازت بد میگه که اون شخص هم باهاش همکاری کنه وگرنه اگه از پستت دربیاد هیچوقت جرعت نمیکرد همچی حرفایی رو بهت بزنه

داییش انسانیت حالیش نیس، ولی اسی که انسانیت داره و وجدان حالیشه.. راهکار خوبی نیس

بعضی وقتا خائن اگه رسوا نشه به کارش ادامه میده هر چند ممکنه رسوا هم بشه به کارش ادامه بده... وگرنه که قطعا راهکار خوبی نیست ولی من به شخصه توی روابط خودم اینجور ادما رو رسوا میکنم تا حداقل پاشونو از زندگیم قطع کنم