2777
2789
جدی ؟؟؟  خداکنه... هی میگم عقده ای نشه

نه بابا این چه حرفیه بزار تو خونه بازی کنه آزاد باشه عزیزم

یه خانومی بهیار بود با مادر شوهرش زندگی میکرد خونه خواهر شوهرش هم نزدیک اونا بود این خانوم بهیار یا سرکار بود یا می‌رفت کلاسهای مختلف دوتا هم بچه داشت دختر دوازده سیزده ساله و پسر سه چهار ساله 

این بچه ها هم همیشه پیش مادربزرگ و عمه بودن عمه هم یک پسر ۱۴,۱۵ ساله داشت پسر کوچیکه چندبار می‌ره خونه عمه و پسر عمه وقتی تنها بودن به این بچه چهار ساله تجاوز می‌کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونوقت این مادر اصلا نمیدونست بچه حمام می‌ره نمیره اصلا هفته ای یکبار این بچه رو میدید انقدر بی خیال ...

واااای ....بخدا مو به تنم سیخ شد ...اخه چقددد بی فکر ......چرا ؟؟؟😔😔😔😔😔😔 بخدا فک کنم الانم ک بفهمه تو فکر نباشه....

واااای ....بخدا مو به تنم سیخ شد ...اخه چقددد بی فکر ......چرا ؟؟؟😔😔😔😔😔😔 بخدا فک کنم الانم ک ب ...

فقط فکر خودش بود بره سرکار بیاد کلاس های مختلف این بچه هم مادربزرگ و زن عمو حمام می بردن مرتب میکردن غذا میدادن بچه انقدر این زن عمو رو دوست داشته که میاد به زن عمو میگه پسر عمه اینکارو باهاش کرده....

از قضا اون‌زن عمو هم طلاق میگیره دیگه نمی‌دونم چی شد

فقط فکر خودش بود بره سرکار بیاد کلاس های مختلف این بچه هم مادربزرگ و زن عمو حمام می بردن مرتب میکردن ...

واااای خدایااا چقدر وحشتناک ...اصلا باورم نمیشه اخه چقد یکی میتونه سنگ دل بلشه....مامانش فهمید جریان رو؟!

واااای خدایااا چقدر وحشتناک ...اصلا باورم نمیشه اخه چقد یکی میتونه سنگ دل بلشه....مامانش فهمید جریان ...

نمی‌دونم دیگه عزیزم جاری خواهرم بود اون طرف خواهرم دیگه طلاق گرفت نمی‌دونم چی شد خیلی بی خیال بود زنه