2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درمان یک مشکل اساسی مثل مشکل عزت نفس یا خشم یا روابط،یا سایر مشکلات، چیزی نیست که با یه پکیج عمومی اتفاق بیفته. این یه پروسه ی بسیار پیچیده روان شناسیه:که رخداد های دوران کودکی شما، ژن های شما،وراثت، محیط خانوادگی که در اون رشد کردید ، عادت های شما، شیوه رویارویی شما با مسائل ، تمامی  اعتقادات و طرز فکر هایی ک دارین و هزاران عامل دیگه در اون موثره، که حتی اگر مشاوره هم برید(البته اگر مشاور و درمانگر خودش درمان شده باشه), بعد یکسال تجزیه و تحلیل و راهکارهای منحصر بفردی که مناسب شخصیت شماست به جواب می رسید )  برای هر شخصی درمان واقعا متفاوته، فرض کنید یک پزشک برای همه بیمارها یک نسخه بپیچه، قطعا و حتما این کار اشتباه و مصداق بارز کلاهبرداری و فریب مردم عامه است.خصوصا با این قیمت هایی که برای پکیج ها گزاشتن هر کدوم پونصد هزار تا یک میلیون تومن.فرض کنید این پکیج رو به پنجاه هزار نفر فروخته باشن،

میشه پنجاه میلیارد. فریب این مغازه های مجازی رو نخورید،تغییراتی که با تمرین اون دوره ها متوجه اش شدید موقتیه، اول شما رو احساساتی میکنن،با محتوای رایگان شروع میکنن تا کم کم توی تله بندازنتون، بعد میگن بیایید این پکیج رو بخرید تا ده تا خاستگار پیدا کنید یا در زندگیتون معجزه بشه، با تبلیغات قشنگ و رنگارنگ کم کم توی تله می افتید، شما هم که احساساتی هستید و چون از  حل مشکلتون نا امید شدید و احساس ناتوانی میکنید و برای حل مشکل  دنبال معجزه میگردید، چشمتون به این جور پیج ها و دستاورذها میخوره و یواش یواش توی تله اونا می افتین. دوستان طبق تجربیات من و دوستانم که تاکنون پکیج ها و دوره های مجازی رو تهیه کردیم و تماما هدر رفت پول بوده، به هیچ وجه برای مشکلات روان شناسی یا روابطتون یا برنامه ریزی در زندگی یا روتین سازی یا هدف گزاری یا یادگیری آواز یا موسیقی یا سلفژ از پکیج یا دوره استفاده نکنید. (اخیرا پیج هایی هم برای برنامه ریزی و هدفمند سازی زندگی با عنوان تسهیل گری و..  باز شده البته با ظاهری بسیار موجه، بنظر می رسه که آدمای تحصیل کرده و مهربون و دلسوز جامعه باشن اما در واقع...)

یا مشاوره برید، یا کلاس برید. پکیج فقط یه بازاره مکاره ست برای تیغ زدن جیب شما.