2777
2789
یعنی منم میگیره نفرینم 😔😔گفتم کلاس پنجم بشی من مردم 🤕🤕🤕🤕😭

نه بابا این که نمیگیره من کسی که بهم ظلم میکنه دلم میشکنه وقتی نفرین میکنم زودمیگیره

ما بخشیـــــــدیم کــہ دیگہ پیـــــش خــــدا هم بــــاشما ملاقاٺ نداشٺہ باشیــــم😏✌

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چکارکنم نفرینم نگیره 😔😔صدقه و ایت الکرسی خوبه؟

عزیزم بنظرم این حرفی که به پسرت زدی نفرین نیست حالا یه حرفی زدی 

ما بخشیـــــــدیم کــہ دیگہ پیـــــش خــــدا هم بــــاشما ملاقاٺ نداشٺہ باشیــــم😏✌
کلاس اوله امسال 

پس حتما این کار رو بکن 

خواهرم تو دعوا با شوهرش می‌گفت میزارم میرم پسر ده سالش سر کلاسش آروم قرار نداشت زنگای آخر سرکلاس به معلمشون می‌گفت زنگ بزن مامانم بیاد دنبالم و گریه میکرد هنوز درسش تموم نشده بود ازش که پرسیدیم می‌گفت میترسم میرسم خونه مامانم رفته باشه

عزیزم بنظرم این حرفی که به پسرت زدی نفرین نیست حالا یه حرفی زدی 

انقد عصبی شرم گریه کردم فردا صدقه میدم و ایت الکرسی ان شاءالله خداب بزرگی خودش منو ببخشه 

انقد عصبی شرم گریه کردم فردا صدقه میدم و ایت الکرسی ان شاءالله خداب بزرگی خودش منو ببخشه 

تویه تاپیک دیگه هم خودتو نفرین کردی انشالله که خدا میبخشه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز