2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بگیرم عزیزم؟ .چ مدلی می تونم از ایفون بگیرم ک هم قیمتش مناسب باشع هم بتونم استفاده زیادی از ش بکن ...

به نظرم از ايفون ١١ به بالا بگيريد از الان ١١ رو حدودا تا ٤-٥ سال ميتونيد استفاده كنيد 

نه بابا چه خبره ... آیفون ۱۴ پرو تک سیم ۱۲۸ قراره با قیمت خیلی مناسبی بیاد بازار

😍🙂

بنظرتون چ گوشی بگیرم ک سالها بتونم باهاش کار کنم؟ و قیمتشم خوب باشه؟

دلبر ناب دلم .کاربری برای دو نفرع‌. من و رفیقم. پس کارآگاع بازی درنیارید😐
به نظرم از ايفون ١١ به بالا بگيريد از الان ١١ رو حدودا تا ٤-٥ سال ميتونيد استفاده كنيد 

آخه قیمتش فوق اللعاده بالاس 😢

آخه قیمتش فوق اللعاده بالاس 😢

بله متاسفانه قيمت ايفون در ايران به شكل مفتضحى بالاست

ولى خب هر مدلى هم كه مياد فقط تا يه زمان مقرر اپديت ميشه

اگه مدل هاى قديمى بگيريد عملا غيرقابل استفاده ست براتون 

بله متاسفانه قيمت ايفون در ايران به شكل مفتضحى بالاست ولى خب هر مدلى هم كه مياد فقط تا يه زمان مقرر ...

ممنونم ازتون عزیزم بابت راهنماییاتون .

متشکرم ک وقتتونو بهم دادید مرسی😍❤

settings<battery<health battery  درصدشو نوشته

ممنون عزیز رفتم پیداش کردم برای من زده حداکثر توانایی باطری ۸۵ درصد

بعد چه فرقی میکنه درصد باطری بیاد پایین ؟ یعنی زود زود شارژش تموم میشه ؟ و شارژو خوب نگه نمیداره ؟

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

ممنون عزیز رفتم پیداش کردم برای من زده حداکثر توانایی باطری ۸۵ درصد بعد چه فرقی میکنه درصد باطری ...

مال من ۸۶ مدل گوشیتون چیه چند وقته خریدین ببخشید که میپرسم اخه من یک سالو نیمه که دارم شده این درصد 

مال من ۸۶ مدل گوشیتون چیه چند وقته خریدین ببخشید که میپرسم اخه من یک سالو نیمه که دارم شده این درصد& ...

گوشیم ۱۲ پرومکسه 

یک سال و ده ماه میشه دارمش عزیزم

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

ممنون عزیز رفتم پیداش کردم برای من زده حداکثر توانایی باطری ۸۵ درصد بعد چه فرقی میکنه درصد باطری ...

زیر ۸۰ خوب نیس هم باتری دیگه خوب نگه نمیداره 

هم قیمتش میاد پایین 

من برا همین میخوام عوض کنم