anisa__bano مدیر عضویت: 1401/01/21 تعداد پست: 2850 عنوان شوهر لوس | مشاهده متن کامل بحث + 2692 بازدید | 32 پست بچه ها شوهرم عین بچه ها لوس و زودرنجه😐 گاهی متنفر میشم ازش بابت این رفتاراش حس میکنم بچمه با اینکه ۱۰ سال از من بزرگتره...تظاهر میکنم دوسش دارم گاهی اوقات 😭 ،، کسی هست مثل من باشه؟ چجور خودتونو اروم میکنید از دست اینا😭 1401/06/12 | 17:18 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nataran عضویت: 1400/12/07 تعداد پست: 43 مثلا یکاری کنه ازش تشکر نکنی ناراحت میشه یا مثلا من غذای دهنیشو ک نمیخورم اونم میخاد تلافی کنه...عین ... منم ازین ادما دیدم دورمحالا بنظر خودت از چیهاز دوس داشتن زیاده؟ بهش گفتی تاحالا؟ مرد باید مرد باشه مردونگی کنهنازو ادا برای زنهگاهی حالا مردم بکنه عیبی نداره
anisa__bano مدیر استارتر عضویت: 1401/01/21 تعداد پست: 2850 خخخ چه باحال شوهر منم یکم اخلاق دخترونه داره زود قهر میکنه منم بهش میگم تازه عروس آن ... حالم بهم میخوره...حس میکنم اون زنمه😐
عضوجدیداومده عضویت: 1401/05/01 تعداد پست: 656 چيش خوبه؟؟😐 من دوست دارم دختر شوهرم باشم، خب مثلا چیکارا میکنه ؟
عضوجدیداومده عضویت: 1401/05/01 تعداد پست: 656 حالم بهم میخوره...حس میکنم اون زنمه😐 یبار اگه ناز کرد بگو اح اینجوری میکنی فکر میکنم تو زن منی میگیرم م ی ک ن م ت ا
anisa__bano مدیر استارتر عضویت: 1401/01/21 تعداد پست: 2850 منم ازین ادما دیدم دورم حالا بنظر خودت از چیه از دوس داشتن زیاده؟ بهش گفتی تاحالا؟ م ... شوهرم خلا عاطفی زیادی داشته دوران مجردیش..الان سر من خالی میکنه..محبت زیادی از من میخاد
anisa__bano مدیر استارتر عضویت: 1401/01/21 تعداد پست: 2850 یبار اگه ناز کرد بگو اح اینجوری میکنی فکر میکنم تو زن منی میگیرم م ی ک ن م ت ا تو روحت😂😂😂
عضوجدیداومده عضویت: 1401/05/01 تعداد پست: 656 شوهرم خلا عاطفی زیادی داشته دوران مجردیش..الان سر من خالی میکنه..محبت زیادی از من میخاد خب گناه داره زیاد محبت کن ، باور کن اگه شوهر من اینجوری میکر من همش نازش میکردم بوسش میکردم نازشو میکشیدم ولی وقتی میرم سمتش اینکارا بکنم میگه برو اونور
nataran عضویت: 1400/12/07 تعداد پست: 43 شوهرم خلا عاطفی زیادی داشته دوران مجردیش..الان سر من خالی میکنه..محبت زیادی از من میخاد صحبت کن باهاش. هرچی باشه مرد بالغبچه نیستیا یکی دوبار عصبی شو سر ناز دادناشبا دلیل یگو اینجوری میکنی بدم میاد قهر کنمعمولا اونم اگ دوستت داشته باشه بفهمی رو فلان چیز حساسی کمتر میکنه
anisa__bano مدیر استارتر عضویت: 1401/01/21 تعداد پست: 2850 خب گناه داره زیاد محبت کن ، باور کن اگه شوهر من اینجوری میکر من همش نازش میکردم بوسش میکردم نازشو می ... هر چیزی از حد بگذره خوب نیست دلو میزنه..واقعا گاهی اوقات از شوهرم بدم.میاد بخاطر این کاراش
anisa__bano مدیر استارتر عضویت: 1401/01/21 تعداد پست: 2850 صحبت کن باهاش. هرچی باشه مرد بالغ بچه نیست یا یکی دوبار عصبی شو سر ناز دادناش با دلیل یگو ... عصبی شم اونم عصبی میشه به جاهای بد میکشه
life100 عضویت: 1400/09/16 تعداد پست: 4031 من دوست دارم دختر شوهرم باشم، خب مثلا چیکارا میکنه ؟ مثل باباها دستور ميدههمه چيز از ديدش درسته و من رو نصيحت ميكنه😐😐مثل پدرها مراقبت ميكنه ازمبعضي اوقاتم بهم ميگه دخترم😐😐 يا بچه اي هنوز بذار بزرگ بشي خودت تجربه كني😐 تیکر لحظه تحویل سال🌸امیدوارم سال جدید فضول ها🐶دخالت کن ها 🦊نامردا 🐸دزدا 🦇خیانت کارها🪱 پرادعا ها 🪰 نسلشون بپوکه بگو ایشالا
عضوجدیداومده عضویت: 1401/05/01 تعداد پست: 656 مثل باباها دستور ميده همه چيز از ديدش درسته و من رو نصيحت ميكنه😐😐 مثل پدرها مراقبت ميكنه ازم بع ... وای نههه دستورات تو کف من نمیره ، من فکر کردم نوازشت میکنه بغلت میکنه نازت میکنه و ازین چی ا
nataran عضویت: 1400/12/07 تعداد پست: 43 عصبی شم اونم عصبی میشه به جاهای بد میکشه بکبار دوبار عیبی ندارهبزار اونم بفهمه چ حسی بهت دس میدع