2777
2789
عنوان

دخترم سه سالشه ولی هنوز

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 23 پست
کلمه  من  میگه؟ مثلن وسایلشو بگه  اشاره کنه توپ منه

من چندباری ازش شنیدم 

مثلا یبار داداشش میخواست توپش برداره زود جیغ کشید منه منه ازش گرفت رفت

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
میگم براش فلش کارت بگیرم تمرین کنم چون براش نقاشی میکشم خوشش میاد به مرور میبینی اون کلمه رو یاد گرف ...

نه باید همون با بازی و قصه باشه حتما 

ماساژ بده با روغن بدنشو بعد باهاش حرف بزن شمرده و آروم قصه بگو بعد عادت میکنه و خودش میگه 

تی وی اصلا نبینه فقط نیم ساعت روزی فقط 

گوشی اصلا نده بهش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر من تا ۲ سالگی کلمه میگف کرونام بود هیجا نمیرفتیم  بعدش زیاد بردم پیش بچه های فامیل با همسن ...

شرایط اینکه ببرم پیش بچه های فامیل ندارم ولی خوب به خاطر همین میگفتم ببرمش مهد چون یه روحیه خاصی داری از این چیزا خوشش میاد پیش بچه ها باشه گفتم شاید زبونشم باز بشه یا یهو ببرم پیش گفتار درمان تا دیر نشده

تقریبا اره ولی فقط شبکه کارتون هست یا تو فلش چندتا برنامه ریختم از اون چندتا کلمه یاد گرفته یا چیزای ...

نه خیلی خوبه..بزار همیشه روشن باشه..

دختر من از۴ماهگی ماشالا کلمه گف و الان که ۳سالشه روون حرف میزنه البته به زبان عربی..که خداروشکر الان فارسی رو هم یاد گرف بیشتر از تی وی..کلا تی وی و حرف زدن زیااااد با بچه خیلی ماثره..بنظرم مهد هم خوبه ولی باید به مربیا سفارش کنی که انتظار زیاد نداشته باشن ازش و کلا اذیتش نکن

اگه از گرونی لباس بچه گانه خسته شدین از آنلاین شاپ ما دیدن کنید...به قیمت عمده و باور نکردنی https://rubika.ir/arzanishop
نه باید همون با بازی و قصه باشه حتما  ماساژ بده با روغن بدنشو بعد باهاش حرف بزن شمرده و آروم ق ...

گوشی شاید یه روز در مبون نیم ساعت بهش بدم یا نه که اصلا دیگه نمیدم 

ولی خوب به تلویزیون خیلی عادت کردن تا خاموشه صداش در میاد 😣

سعی میکنم کمش کنم 

نه خیلی خوبه..بزار همیشه روشن باشه.. دختر من از۴ماهگی ماشالا کلمه گف و الان که ۳سالشه روون حرف میزن ...

اره من بخوام بفرستم مهد کاا به مربیش میگم فقط دوست دارم مهارت گفتاری و اجتماعی پیدا کنه وگرنه به فکر استعداد و اموزش نیستم 

همینکه ببینه بچه های دیگه چی میگن اینم کم کم تکرار کنه

رفتی پیش دکتر شاید  خداز نکرده اوتیسم داره

نه پیش دکتر که نبردم ولی میدونم اوتیسم نیست چون همه کاراش نرماله و هرچی بگی انجام میده فقط کم حرف میزنه 

همسایه ما یه پسر داشت. دو سالش که شد  چن تا کمله میگفت حتی اسم دخترمم میگفت. ولی رفت توی سه سال ...

نه دیگه دختر من اینطوری نیست الان مثلا همون پنجاه تا کلمه ای که بلده شاید روزی قرار بار بیاد برای من تکرار کنه یا عکسش ببینه زود بیاد با ذوق به من بگه مامان ماهی ماهی یا خیلی چیزای دیگه 

فقط جمله نمیگه میزان کلمه هایی که بلده کمه 

مثلا بهش میخوام بگم بگو مرسی نمیگه چندبار تکرار میکنم نمیگه برای اینکه جو عوض کنه زود میاد من بوس میکنه بغل میکنه بعد بهم میخنده حرف عوض میکنه میگه مامان این چشه این مو . این دست 

چیزایی که خودش میخواد میگه 

اوتیسم فکر نکنم باشه چون پسردایی همسرم این مشکل دارن اصلا مثل دختر من نیست نمیدونم