2777
2789
عنوان

انگیزه بیدارشدن و فعالیتتون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 44 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دوسشون دارم ولی منظورم این چیزای کلی نیست  منظورم اهداف شخصیه

قبلا خیلی هدف داشتم ...برنامه نویسی... طراحی سایت برای خودم... گلخونه داشتن... اینا هدفام و ارزوهام بودن... بعد ازدواج و بچه انقدر محدود شدم... انقدر گفتم و شوهرم محدودم کرد و نذاشت ک همه چیز خراب شد و حالا هم بیشتر کد ها و برنامه نویسی هایی ک بلد بودم از یادم رفته و من موندم و خونه داری و بچه داری و کلی حسرت...

با خدا باش و پادشاهی کن بی خدا باش و هر چه خواهی کن  
قبلا خیلی هدف داشتم ...برنامه نویسی... طراحی سایت برای خودم... گلخونه داشتن... اینا هدفام و ارزوهام ...

سعی کن زیاد مطرح نکنی بدون ایجاد حساسیت پاش وقت بذار همسرت وقتی ببینه خوشحالتر میشی و درامد داری حمایتت میکنه

سعی کن زیاد مطرح نکنی بدون ایجاد حساسیت پاش وقت بذار همسرت وقتی ببینه خوشحالتر میشی و درامد داری حما ...

فک میکنم دیگه دیره... بچه بیشتر وقتمو می گیره تازه راه میره همه جا میره همه چیو میریزه بهم... هم دارم از مای بیبی جدا میکنمش... کلل توی روز دو بار میخوابه هر بار 1 یا 2 ساعت میخوابه.. توی این وقت من نمیدونم برنامه نویسی تمرین کنم یا کارای خونه رو... دیگه مثل قبل انگیزه ای هم ندارم...

قبلا توی یه شرکت برنامه نویسی معتبر کار میکردم و درامد داشتم... عقد ک کردیم شوهرم با اینکه گفته بود میذارم بری ولی نذاشت انقدر التماسش کردم.... بزرگ ترین فرصت رشدمو ازم گرفت و حالا هم ک... چطور بلند شم....

حتی شده شبا از خوابت بزن همه خوابیدن کد بزن 

باور کن انقدر خسته میشم...  اون شبی هم ک بخوام کمی بیشتر بیدار بمونم بای تمیز کاری و مرتب کردن شوهرم نمیذاره... کمی گوشی دستم میگیرم دعوا میکنه چ برسه به لب تاب و برنامه نویسی...

باور کن انقدر خسته میشم...  اون شبی هم ک بخوام کمی بیشتر بیدار بمونم بای تمیز کاری و مرتب کردن ...

عزیرم منم بچه دارم میدونم چقد سخته 

ولی از خوبی های کار کردنت بگو و سعی کنی راضیش کنی بدون بحث 

اینجوری بعد یه مدت از بچه ها و شوهرت توی دلت ناراحت میشی که فرصت رشدتو گرفتن و بچه ها که بزرگ میشن و میرن دنبال زندگی خودشون همسرتم که مشغوله 

خودت به عنوان یه شخص مستقل باید درامد و جایگاه اجتماعی مناسب داشته باشی

نا امید شدن و تو خونه نشستن از هر کاری راحت تره ولی مطمئن باش اگر موفق باشی برای آینده بچه هات بهتره توی برخورد همسرت هم موثره 

الان بهش رسیدی یا میخوای برسی؟

میخوام برسم 

مشکل مالی مخالفت ...

♥️🌿به نام خدایی مهربونم 🌿♥️                                    😍🥺اگر چشم شما افتاد به امضام واسه رسیدن منو عشقم بهم دعام کنید 🥺😍تک دختر و تک فرزند خانواده 😻 ی عدد عشقم دارم که بخاطر مشکلات مالی و مخالفت های کمی داریم  می‌جنگیم 😿🥺 انشالله به دعایی خیر شما بهم برسیم😻چادریم ولی پایه دعوا و شیطونی 😜یه دختر ورزشکار که قبلاً عشق والیبال بودم الان دارم بدنسازی میرم شاید برم مربی بدنسازی بشم 😎عاشق حیوانات دلم روستا میخواد 🌲 البته بگم که کبوتر یه چیز دیگه هست با افتخار بهم میگن کفتر باز 🕊️😌 سلامتی خودم خودت دلبرم👑♥️ انشالله همه نی نی سایتی ها حاجت روا باشن😇🌿فهمیدن باتوام همه تکلیفم با تو روشنه🤗عشقم صدات کنم یا نفسم کدومش قشنگتره 😍 
انشالله مصلحتت رخ بده

منمون

♥️🌿به نام خدایی مهربونم 🌿♥️                                    😍🥺اگر چشم شما افتاد به امضام واسه رسیدن منو عشقم بهم دعام کنید 🥺😍تک دختر و تک فرزند خانواده 😻 ی عدد عشقم دارم که بخاطر مشکلات مالی و مخالفت های کمی داریم  می‌جنگیم 😿🥺 انشالله به دعایی خیر شما بهم برسیم😻چادریم ولی پایه دعوا و شیطونی 😜یه دختر ورزشکار که قبلاً عشق والیبال بودم الان دارم بدنسازی میرم شاید برم مربی بدنسازی بشم 😎عاشق حیوانات دلم روستا میخواد 🌲 البته بگم که کبوتر یه چیز دیگه هست با افتخار بهم میگن کفتر باز 🕊️😌 سلامتی خودم خودت دلبرم👑♥️ انشالله همه نی نی سایتی ها حاجت روا باشن😇🌿فهمیدن باتوام همه تکلیفم با تو روشنه🤗عشقم صدات کنم یا نفسم کدومش قشنگتره 😍 
خدا حفظشون کنه  وقت آزاد داری؟ یا همش با بچه ها مشغولی؟

الان ک بزرگتر شدن اره ولی هنوزم نمیتونم شاغل بشم چون درس و مشق و رفت و آمد مدرسشون با خودمه.

خواهش میکنم با تاپیک های سرکاری مخ ماروکارنگیرین