2777
2789
عنوان

به نظرتون طلاق بگیرم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 75 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باوجود دو بچه طلاق گزینه خوبی نیست،بمون و با پولاش هرچی دلت خواست تفریح کن و طلا بخروپس انداز کن برای روز مبادا،بنظرمن که یه روزی از طرف خسته میشه ،میدون رو باز نکن اون زن بیاد صاحب رندگیت بشه

اسی زنه رو تهدید کن اگه ول نکنه آبروشو توی محلشون میبری 

همه جا توی فضای مجازی عکسشو پخش میکنی 

بگو توی فامیل هم ابرو براش نمیذاری کاری میکنی فقط مردن رو ترجیح بده یا بذاره از کشور بره 

به خدا میشه آدم خطرناکی 

نمیخواد طلاق بگیری بگو ولی کلا از هم جدا زندگی کنید تو خونه خودت باش اونم پیش اون عتیقش ؛باید خرج تو و بچه هات رو هم بده و مهریت رو هم بگیر بدون طلاق برو بذار اجرا اگه پولدار باشه باید یه خونه ای چیزی به نامت کنه متناسب با مهریت

ولی اسی طلاق با دو تا بچه سخته اونم تو این جامعه بعد اون زنه رو به خواسته قلبیش میرسونی 

کاش شماره زنه رو پیدا میکردی خوب مشستیش  حداقل دلتون خنک میشه

زنه پررو تر از این حرفاس. جوری بابامو تو مشتش گرفته که بگه بمیر میمیره براش. اینقد هم افاده ای هست که نگو. نمیذاره بابام بیشتر از یه تومن در ماه برای خونه ما خرید کنه در طول ماه حتی از گشنگی بمیریم هم بابام خرج اونارو میده. براشون سنگ تمام میذاره اما برا ما انگار زیادی هستیم و همش غر میزنه. قبلا اینجوری نبود از وقتی زن گرفت سال به سال بدتر شد و مامانم همش ارزوی مرگ میکنه. جدا هم نشد نه اینکه نخواد جدا بشه چونکه بابام دیگه همین یه تومنم بهش نمیده نمیخواد سربار بچه هاش باشه. 

بابامم جدیدا همش گیر میده بمن که درامدت رو بالا ببر میخوام خودمو بازنشسته کنم نمیتونم خرج مامانتو بدم بچه هاو زنم رو نمیتونم ول کنم بیام پیش مامانت. 

مگ میشه چون بچه داری بمونی سر زندگیت؟ پ دل خودت چی میشه ک شکسته و شوهرتم بایکی دیگست؟ به فکر خودت با ...

ولی اینقدر ولخرجی می‌کنم همه پولاشو به لجن کشوندم‌

باوجود دو بچه طلاق گزینه خوبی نیست،بمون و با پولاش هرچی دلت خواست تفریح کن و طلا بخروپس انداز کن برا ...

بچه کیلو چنده؟ دل خود ادم واسش مهم نیست ک بشکنه؟ تاکی سکوت؟ چطو اونها خیانت میکنن نمیشن هرزه زن طلاق بگیره و بخواد ازاد باشه هزارتا حرف و هرزگی؟ نخیرم اول خودت بعد بقیه والااا