النازی۷۸ مدیر عضویت: 1399/10/18 تعداد پست: 822 عنوان قارچ واژن | مشاهده متن کامل بحث + 1045 بازدید | 49 پست سلام دوستان واژنم قارچی شده بدجور میخاره و سوزش داره مخصوصا موقع ادار چی کار کنم زود خوب شه؟کلافه شدم حسابب🥲 1401/06/11 | 22:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خوشمل_چی عضویت: 1400/03/24 تعداد پست: 12149 سوزش و خارش و ترشح پنیری داشتی رو این مدل جواب میده ن فقط خارش و کمی سوزشترشحات مشکلی نداشتم نه مستی نشان کفر است،نه جانماز نشان دینداری!..💛🌻 🚫درخواست دوستی نمیپذیرم.💛🌻 خدایا اگه دنیات اینه، شرمنده من نمیخوامش💔
zaaaahrrrra عضویت: 1401/02/22 تعداد پست: 39 من ماه پیش گرفتم 14تا کپسول داشت ولی من با دو شب استفاده خوب شدم برا انواع عفونت قارچی خوبه برا همین میگم عالیه.
النازی۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/18 تعداد پست: 822 سوزش و خارش و ترشح پنیری داشتی رو این مدل جواب میده ببخشید تو دوران پریود هم میشه استفاده کرد؟
خوشمل_چی عضویت: 1400/03/24 تعداد پست: 12149 بچه ها من بیرون واژنم فقط خارش داره یعنی داخلش نداره. سوزش و ترشحم نداره. فقط معذرت میخوام لبه های ب ... عه منم دقیقا همین جور بودم از شدت خارش میسوخت اصلا😐من هرچقد پماداینا میزدم فایده نداش،، پمادکالاندولا زدم سه روزه خوب شدم نه مستی نشان کفر است،نه جانماز نشان دینداری!..💛🌻 🚫درخواست دوستی نمیپذیرم.💛🌻 خدایا اگه دنیات اینه، شرمنده من نمیخوامش💔
النازی۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/18 تعداد پست: 822 ببین هرکاری کنی هر دارویی بزنی فاییده نداره اگه زود به دکتر مراجعه نکنی وارد رحم میشه و اونجور بیشتر ... دخترم راستش خجالت میکشم دکتر یه وقت نگا کنه
اووووووووف عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 2058 ن فقط خارش و کمی سوزش ترشحات مشکلی نداشتم شاید عفونت باکتریایی بود دیگهوگرنه این پماده عالیههمون روز اول تاثیرشو میزاره
دل_دریاییم عضویت: 1399/11/27 تعداد پست: 13993 مترو نیدازول بخور واژینالشم هست میتونی استفاده کنی آبم زیاد بخور متروتیدازول برا عفونت باکتریاییه استارتر باید فلوکونازول بخوره ک برا عفونت قارچیهاستارتر فلوکونازول ۱۰۰ یا ۱۵۰ از داروخونه بخر هر سه روز یه دونه بخور عالی جواب میده بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!
النازی۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/18 تعداد پست: 822 سلام ی کپسولی هست برا عفونت واژه که خیلی عالیه. هم پیشگیری میکنه هم درمان. اسمش واژامین. ولی کپسولی ... دخترا هم میتونن استفاده کنن؟
گلابدان عضویت: 1396/08/15 تعداد پست: 2935 عنبرنسا واقعا عالیه من همیشه فکر میکردم چرته ولی الان با اطمینان میگم خیلی موثر
آرامیس_نیک عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 2938 عه منم دقیقا همین جور بودم از شدت خارش میسوخت اصلا😐 من هرچقد پماداینا میزدم فایده نداش،، پمادکالان ... عه مرسی منم اینسری اینو بگیرم پس سال ۱۴۰۲ برای هممون اتفاقات خوبی میفته💜💚
خوشمل_چی عضویت: 1400/03/24 تعداد پست: 12149 شاید عفونت باکتریایی بود دیگه وگرنه این پماده عالیه همون روز اول تاثیرشو میزاره 👌🏽👌🏽 نه مستی نشان کفر است،نه جانماز نشان دینداری!..💛🌻 🚫درخواست دوستی نمیپذیرم.💛🌻 خدایا اگه دنیات اینه، شرمنده من نمیخوامش💔
خوشمل_چی عضویت: 1400/03/24 تعداد پست: 12149 عه مرسی منم اینسری اینو بگیرم پس خواهش میکنم انشالا برای توهم اثر میذاره نه مستی نشان کفر است،نه جانماز نشان دینداری!..💛🌻 🚫درخواست دوستی نمیپذیرم.💛🌻 خدایا اگه دنیات اینه، شرمنده من نمیخوامش💔
zaaaahrrrra عضویت: 1401/02/22 تعداد پست: 39 دخترا هم میتونن استفاده کنن؟ نمیدونم ولی فکر نکنم اشکالی داشته باشه. ولی از داروخانه بپرسی بهتره منم اونا راهنمایی کردن گرفتم
frmisk_rad عضویت: 1399/11/14 تعداد پست: 63 دخترم راستش خجالت میکشم دکتر یه وقت نگا کنه درک میکنم عزیزم ولی به این فکر کن اون روزی هزارنفرو معایینه میکنه براش عادیه اصن توجه به تو نمیکنه فقط هم یه لحظس و یه نگاه.