2777
2789
عنوان

میشه بیاید راهنماییم کنید دعوا باهمسر

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 50 پست

اینا چ مردایین شما باهاشون ازدواج میکنین خیلی از این موردا تو سایت دیدم😑😑

قیافه من وقتی میبینم ۱۰ تا اعلان دارم باز میکنم و میبینم همش لایکه و کسی تگم نکرده :                      از چوپانی پرسیدند روزگار چگونه است؟ گفت: از روزگار چیزی نمیدانم اما پشم های گوسفندانم را که چیدم دیدم نیمی از آنها گرگ اند. :)           دیدی یه سریا اینجا الکی بت میپرن و پاچه میگیرن...با اینا کار نداشته باشین اینا عقده دارن و بهتون حسودی میکنن😉

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۸ سالم اره دقیقا چون اصلا بابا و مامانم چیزی نمی‌گفتند بهم و یه دونه دخترم  نمیدونم چجوری کا ...

خب بزنه مگ الکیه؟؟فقط میخاد بترسونتت و بری اون خونه نکبتی فقط و فقط بی اهمیت باش

وااااایییییییی مگگگگ میشههههههه تووووو چقددددد منییییی با این تفاوت که من هرکاری کنم گریم نمیاد و ا ...

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ 

خیلی خوبه گریت نمیگیره 

به من یه حرف بزنن زود گریم میگیره و نفسم نمیاد

الان قهرین؟

یچیزی میگم تجربه شو دارم

فقط و فقط کافیه بترسی از چیزی بیچاره ای همین شوهرت بیچارت میکنه

سنگین رفتار کن مشکلتو به پدر و مادرتم بگو و بگو که مادرش چی گفته بگو کمکت کنن و نزارن خانوادش دخالت کنن

بعدم یه پیام براش بفرست و بگو من میرم خونه خودم اگرم راضی نیستی دیگه حرفی نمیمونه جوابشم یمدت نده خودتو محکم و جدی نشون بده وگرنه بهش ثابت میکنی بی دستو پایی و برای همه چیز همین برخوردو باهات میکنه

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂

عزیزم یک بار برای همیشه باید تکلیف زندگیتو روشن کن.

میدونه ضعیفی و نقطه ضعفت اگه طلاق باشه بدتر.

اگه بری پیش پدرو مادرش اوضاع بدتر میشه.

همسرت باید یاد بگیره با شما تعامل کنه نه روزگویی.

حتما قبل ازدواج نیاز به مشاوره دارید

وایی ن

اینومطمئن باش یه روزی تاوان این ترست رومیدی،نترس قوی باش میگه طلاق بگو طلاق زنگ نمیزنه زنگ نزن وگرنه تااخرعمرت بایدحسرت بخوری،

توزندگی اینویادت باشه هیچ چیززززوهیچکس ازخودت مهم ترنیست

این حرف هارو ازکسی بشنو که راه تورورفته،من رفتم تونرو اخرش فقط توسری خوریه

انسانیت!!!! دین شریفیست که مریدان اندکی دارد👌👌
🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️  خیلی خوبه گریت نمیگیره  به من یه حرف بزنن زود گریم میگیره و نفسم نمیاد ...

اتفاقا خوشم میاد ی جاهایی مظلوم نمیایی کنم ولی بیشتر خندم میاد😂

اره قهریم سه روز بود نه اون زنگ میزد نه من. نامزدیم

یساعت پیش زنگ زد حالمو پرسید دیگ جفتمون هیچی نگفتیم ولی نمیزارم با بی محلی خواسته هاشو بهم تحمیل کنه 

خب بزنه مگ الکیه؟؟فقط میخاد بترسونتت و بری اون خونه نکبتی فقط و فقط بی اهمیت باش

اصلا هر چی فکر میکنم که بهش پیام بدم 

دلم طاقت نداره 

بهش پیام دادم جواب نداد زنگ زدم جواب نداد خاموش کرد

دوباره میگم بهش پیام بدم و از دلش در بیارم بابت اینکه داشتم میومدم مسافرت بهش چیزی نگفتم 

ولی از اون طرف میگم پیام ندم

آخه من همیشه میرم جلو